ملت ایران با کمترین امکانات در برابر هجمه گسترده کشورهای خارجی ایستادگی کردند
کد خبر: 3814022
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۲

ملت ایران با کمترین امکانات در برابر هجمه گسترده کشورهای خارجی ایستادگی کردند

گروه سیاسی- معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به آزادسازی خرمشهر بعد از 578 روز اسارت گفت: این پیروزی جز با ایثار و رشادت رزمندگان، نیروهای نظامی و مردم ما ممکن نبود چون با دست خالی و کمترین امکانات در برابر هجمه گسترده کشورهای خارجی ایستادگی کرد.

به گزارش ایکنا از کردستان، عبید رستمی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان روز چهارشنبه، یکم خردادماه در نشست تخصصی پیرامون سوم خرداد سالروز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی که با حضور فرماندهان و خبرنگاران دوران دفاع مقدس در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: آزادسازی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس ایران اسلامی است.
وی افزود: در آن زمان علیرغم تمامی نابرابری‌هایی که علیه کشورمان اعمال شده بود، نیروهای ارتش و سپاه دست به دست هم دادند و به 578 روز اسارت در خرمشهر پایان دادند.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان عنوان کرد: این پیروزی جز با ایثار و رشادت رزمندگان، نیروهای نظامی و مردم ما ممکن نبود چون با دست خالی و کمترین امکانات ما در برابر هجمه گسترده کشورهای خارجی قرار داشتیم.
وی عنوان کرد: در عملیات بیت المقدس که طی چهار مرحله برگزار شد و به آزادسازی خرمشهر منتهی شد کشور عراق بالغ بر 16 هزار کشته و 19 هزار اسیر داد اما شش هزار نفر از نیروهای ما شهید شدند.
رستمی در ادامه سخنان خود به نقش رسانه‌ها و هنرمندان در پیروزی هشت سال جنگ تحمیلی نیز اشاره و بیان کرد: رسانه‌ها و هنرمندان ما توانستند در آن دوران با کمترین امکانات واقعیت‌های جنگ را منعکس کنند و در پیروزی آن دوران نقش بسیار تاثیرگذاری داشتند.
وی در پایان شهیدان را الگوی بسیار بزرگی برای جوانان امروزی دانست و گفت: باید از خون شهیدان که این امنیت را برای ما به ارمغان آورده‌اند، پاسداری کنیم.
در ادامه، بهروز خیریه از برنامه‌سازان و گویندگان دوران دفاع مقدس صداوسیمای مرکز کردستان طی سخنانی به بیان خاطرات خود از آن دوران پرداخت و عنوان کرد: صداوسیما در دوران جنگ با سه وظیفه اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی نقش خطیری را برعهده داشت.
وی افزود: در دهه 60 به دلیل نبود امکانات و تجهیزات، مخابره اخبار به سختی صورت می‌گرفت اما در آن زمان رادیو بهترین و سریع‌ترین رسانه برای انتقال اخبار بود.
خیریه ذکر کرد: در آن رمان رسانه‌های محلی و مکتوب وجود نداشتند و مردم بیشتر اخبار را از طریق رادیو که قابلیت حمل آسان، در دسترس بودن و در سریعترین زمان ممکن اخبار را پخش می‌کرد دریافت می‌کردند.
وی عنوان کرد: رادیو و تلویزیون همچنین نقش موثری نیز در تهیج نیروهای مردمی و داوطلب برای شرکت در دفاع مقدس داشتند.
سلیمان الله‌مرادی، از دیگر خبرنگاران دوران دفاع مقدس صداوسیمای مرکز کردستان هم در ادامه اظهار کرد: هر خبرنگاری که تاریخ و گذشته خود را نشناسد در کار خود موفق نخواهد شد و اهمیت کار در حوزه خبر، ارتباط مستقیمی با گذشته دارد.
وی با بیان اینکه در دوران جنگ، احیای ارزش‌ها کشورمان را به پیروزی رساند، ادامه داد: در استان کردستان امنیت کنونی به سادگی به دست نیامده است که امروزه حلقه مفقوده در بیان فرهنگ مقاومت کردستان دیده می‌شود.
این خبرنگار دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه باید در نوشته‌هایمان جانب انصاف را رعایت کنیم، گفت: خدماتی که پس از پیروزی انقلاب در کردستان صورت گرفته است شاید در تاریخ کردستان بی نظیر باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امروزه یکی از موانع توسعه، ذهنیت‌های منفی است که نسبت به کردستان وجود دارد که یکی از مهم‌ترین وظایف اهالی رسانه زدودن این ذهنیت‌ها و نشان دادن رشادت‌های مردم کردستان در دوران دفاع مقدس است.
انتهای پیام

captcha