جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان؛ ظرفیتی برای توسعه گردشگری
کد خبر: 3820302
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷

جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان؛ ظرفیتی برای توسعه گردشگری

گروه فرهنگی ــ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: خوشبختانه جشنواره تئاتر خیابانی چندین دوره است به صورت بین‌المللی ‌برگزار می‌شود که از این ظرفیت می‌توان در جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگری استان و کشور بیش از پیش بهره گرفت.

به گزارش ایکنا از کردستان، جلال قلعه‌شاخانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز، 28 خردادماه در جلسه‌ای با مدیر‌کل و معاونان اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی، گردشگری استان کردستان که با حضور اعضای دبیرخانه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان با پشت سرنهادن سیزده دوره امروز به برندی برای شهرستان مریوان و به طبع استان کردستان تبدیل شده است.
وی با اشاره به ظرفیت برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری در توسعه صنعت گردشگر و گردشگری افزود: خوشبختانه این جشنواره چندین دوره است به صورت بین‌المللی و هنرمندان حوزه تئاتر کشور برگزار می‌شود که از این ظرفیت می‌توان در جذب توریسم و توسعه صنعت گردشگری استان و کشور بیش از پیش بهره گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان بیان کرد: سال گذشته بالغ بر ٥٠٠ مهمان خارج از استان در جشنواره تئاتر خیابانی مریوان حضور یافتند که در نوبه خود دستاوردی قابل توجه و تأثیرگذار است.
قلعه‌شاخانی خواستار توسعه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های فرهنگی استان شد و افزود: قطعاً برگزاری چنین رویداد فرهنگی در سطح کلان نیازمند توسعه زیرساخت‎های فرهنگی و گردشگری است.

‌راه‌اندازی موزه‌
فاتح بادپروا، دبیر چهاردهمین جشنواره تئاتر خیابانی مریوان نیز در ادامه با بیان اینکه دبیرخانه این جشنواره به دنبال راه‌اندازی موزه از آثار و فعالیت‌های دوره‌های گذشته جشنواره است، اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان امسال چهاردهمین دوره خود را تجربه می‌کند و در همین راستا ضرورت راه‌اندازی موزه‌ای از اثار و اقدامات انجام شده جشنواره در خور توجه است.
وی افزود: راه‌اندازی تورهای گردشگری نیز در طول برگزاری جشنواره می‌تواند موجب جذب توریسم برای استان باشد که بایستی از این ظرفیت بیش از پیش بهره گرفت.
وی به برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی در حین برگزارش جشنواره اشاره و اعلام کرد: تلاش می‌کنیم نمایشگاهی از آثار صنایع دستی و غذاهای محلی استان نیز در طول برگزاری جشنواره در شهرستان مریوان برپا شود تا توانمندی‌های صنایع دستی استان نیز بیش از پیش معرفی و فرهنگ‌سازی شود.
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان با اشاره به مشارکت دیگر دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری این جشنواره بیان کرد: در همین راستا می‌طلبد اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با مشارکت در برپایی نمایشگاه صنایع دستی و راه‌اندازی تورهای گردشگری ما را در برگزاری این جشنواره بیش از پیش کمک و یاری رسانند.
بادپروا در پایان یادآور شد: مهمترین پیام جشنواره تئاتر خیابانی مریوان خارج از بعد تخصصی و تجربه‌های نوین هنرمندان این حوزه، جذب گردشگر و معرفی جاذبه‌های شاخص‌های فرهنگی و هنری استان و ایران به جهان است.
انتهای پیام

captcha