رئیس‌جمهور پیام «هیهات منا الذله» را با ادبیات دیپلماتیک در سازمان ملل تبیین کند
کد خبر: 3749434
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۷
حسین کنعانی‌مقدم:

رئیس‌جمهور پیام «هیهات منا الذله» را با ادبیات دیپلماتیک در سازمان ملل تبیین کند

گروه سیاسی ــ کارشناس مسائل سیاسی مهم‌ترین محور سخنان رئیس‌جمهور را در سازمان ملل تبیین مناسب پیام «هیهات منا الذله» امام حسین(ع) با ادبیات دیپلماتیک بیان کرد و گفت: این پیام را باید به گونه‌ای برای افکار عمومی تشریح کرد که متوجه شوند امریکایی‌ها برخلاف شعارهایی که سر می‌دهند و ادعایی که مبنی بر دوستی با مردم ایران دارند عملاً با محاصره و تحریم اقتصادی ایران، ضد حقوق بشر و قوانین بین‌المللی عمل می‌کنند و ملت ایران هرگز زیر بار این فشارها و ظلم‌ها نخواهد رفت.

حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل سیاسی و دبیر کل حزب سبز، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره اهمیت حضور رئیس‌جمهور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: برای رساندن پیام ملت ایران در صحنه‌های بین‌المللی نباید تردید داشت و نباید این صحنه‌ها را خالی کرد و حضور نمایندگان کشورمان در بالاترین سطوح در این مجامع لازم است.

ضرورت دنبال کردن جنگ روانی و رسانه‌ای علیه آمریکایی‌ها در زمان حضور رئیس‌جمهور در نیویورک

وی ادامه داد: تجربه حضور شهید رجایی در سازمان ملل هم نشان داد که حضور و سخنرانی کوبنده و انقلابی ایشان توانست فصل جدیدی را در عرصه بین‌المللی برای ایران باز کند. لذا حضور رئیس‌جمهور و سخنرانی ایشان در راستای احقاق ملت ایران و تبیین نگاه جمهوری اسلامی به مسائل و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مهم و آگاهی‌بخش خواهد بود.

کنعانی مقدم درباره مهم‌ترین محورهای سخنان رئیس‌جمهور با توجه به اتفاقات مهم اخیر منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: مهم‌ترین درس و پیام قیام اباعبدالله‌الحسین «هیهات منا الذله» است و لازم است این پیام به خوبی و با بیان و ادبیات دیپلماتیک در سطح جهانی تبیین شود و با صراحت اعلام شود که ایران زیر بار ظلم امریکایی‌ها نخواهد رفت و در مسیری که قرار دارد استوار قدم برمی‌دارد و از اصول و ارزش‌های خود دست نمی‌کشد.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: در واقع باید این درس و پیام را به گونه‌ای برای افکار عمومی تشریح کرد که متوجه شوند آمریکایی‌ها برخلاف شعارهایی که سر می‌دهند و ادعایی که مبنی بر دوستی با مردم ایران دارند، عملاً با محاصره و تحریم اقتصادی ایران، ضد حقوق بشر و قوانین بین‌المللی عمل می‌کنند.

وی افزود: لازم است مردم کشورهای مختلف این نکته را از زبان مسئولان کشور در اجلاسی مانند مجمع عمومی سازمان ملل و با حضور رهبران و سران کشورهای دنیا بشنوند و ما از این طریق در صحنه‌های بین‌المللی یک جنگ روانی و رسانه‌ای را در مقابل آمریکایی‌ها  در اولویت قرار دهیم و دنبال کنیم.

تبیین تمایز نگاه جمهوری اسلامی و غرب به مسئله تروریسم برای افکار عمومی

کنعانی مقدم درباره اهمیت مسئله تروریسم و در اولویت قرار گرفتن تبیین نگاه جمهوری اسلامی ایران به این مسئله در این اجلاس و چگونگی ورود به این مقوله برای آگاه‌سازی افکار عمومی جهانیان گفت: افکار عمومی دنیا متوجه این موضوع هستند که ایران یکی از قربانیان اصلی تروریسم است. همچنین گروهک تروریستی منافقین مسئولان عالی‌رتبه کشور را به شهادت رسانده‌اند و ترور بیش از 17هزار نفر از شهروندان عادی نتیجه جنایات گروه‌های تروریستی در کشورمان بوده است.

دبیر کل حزب سبز عنوان کرد: از سوی دیگر ایران در مقابله با تروریسم در سوریه و عراق به اعتراف مجامع بین‌المللی به خوبی عمل کرده است. لذا ضروری است رئیس‌جمهور در این اجلاس دست حامیان اصلی تروریسم را برای جهانیان آشکار کند. گروه‌های تروریستی زیادی در غرب حضور دارند که دفتر، تشکیلات و رسانه دارند و از بلندگوهایی مانند «بی بی سی» و «سی ان ان» استفاده می‌کنند، بیانیه می‌دهند و مسئولیت ترور را به عهده می‌گیرند و دست به جنایات تروریستی علیه ملت ایران می‌زنند که آخرین مورد آن همین جنایت تروریستی در اهواز است.

وی تأکید کرد: قاعدتاً افشای حمایت‌های مالی، رسانه‌ای و تجهیزاتی دولت‌های غربی از تروریست‌ها می‌تواند منجر به فشار افکارعمومی بر دولت‌های غربی شود و آن‌ها را مجبور کند از حمایت از این گروه‌های تروریستی دست بکشند. به عبارت دیگر رئیس‌جمهور با معرفی این گروه‌ها و حامیان غربی آن‌ها، استاندارد دوگانه غرب در مسئله تروریسم را به دنیا نشان می‌دهد؛ استانداردی که گروه‌های تروریستی هم‌جهت با منافع آمریکا را تروریست خوب تعریف می‌کند و گروه‌هایی مانند جنبش‌های آزادی‌بخش را که ضد منافع آمریکا عمل می‌کنند تروریست بد معرفی می‌کند.

کنعانی مقدم در پایان ابراز کرد: این افشاگری می‌تواند نگاه آمریکایی‌ها و غربی‌ها به مسئله تروریسم و استفاده ابزاری آن‌ها از تروریست‌ها را متناسب با شرایط موجود کاملاً آشکار کند و دروغ بودن ادعاهای آن‌ها را در مورد مقابله با تروریسم و دفاع از حقوق بشر روشن سازد.

گفت‌وگو از مهدی مخبری

انتهای پیام

captcha