مسابقات ملی مناظره دانشجویی نوعی تمرین دموکراسی است
کد خبر: 3808615
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴

مسابقات ملی مناظره دانشجویی نوعی تمرین دموکراسی است

گروه اجتماعی ــ عضو هیئت داوران مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان در اردبیل گفت: مسابقات ملی مناظره دانشجویی نوعی تمرین دموکراسی است که تقابل و تضارب آرا را تقویت و آستانه تحمل افراد را بالا می‌برد.

ارتقای سطح برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان در اردبیل/ کیفیت موضوعات و گزاره‌های مناظره ارتقا یابدمحسن علایی، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان اردبیل و یکی از داوران این دوره از مسابقات در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، گفت: سطح برگزاری مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در اردبیل نسبت به سال‌های گذشته ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه لازم است کیفیت موضوعات و گزاره‌های مناظره ارتقا یابد، اظهار کرد: در این مسابقات برخی ضعف‌هایی که در گزاره‌ها و ابهاماتی که در مسائل مطرح شده وجود دارد موجب چالش و عدم دفاع بهتر تیم‌های شرکت‌کننده می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور اردبیل بیان کرد: با توجه به اینکه مسئولان گروه می‌توانند دانشجویان را در دستیابی به منابع و استفاده از استدلال‌ها راهنمایی کنند به همین خاطر باید نقش‌شان در مسابقات پررنگ‌تر و ارتباط اعضا با یکدیگر بیشتر شود تا کیفیت مطالب ارائه شده در مناظره به سمت بهتری حرکت کند.

علایی با بیان اینکه آشنایی هرچه بهتر اعضای گروه با آئین‌نامه و شیوه امتیازگیری در مسابقات ملی مناظره سطح رقابت‌ها را بالا می‌برد، ادامه داد: این مسابقه موجب ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین اقشار جوان جامعه می‌شود، بنابراین می‌بایست اطلاع‌رسانی بیشتر برای ترغیب دانشجویان جهت شرکت در این مسابقات فرهنگی و علمی صورت گیرد تا تعداد علاقه‌مندان چنین مسابقاتی افزایش یابد.

وی بر حضور نماینده تمام مراکز آموزش عالی در مسابقات ملی مناظره دانشجویی تأکید کرد و افزود: بهتر است این گونه مسابقات در طول سال استمرار داشته باشد تا منجر به خروجی‌های مناسبی شود.

عضو هیئت داوران مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در اردبیل با بیان اینکه لازم است خروجی این مناظره‌ها قابل اتکاتر باشد، ادامه داد: با ارتقا سطح مباحث و بهره‌گیری از راهکارها و مسائلی که دانشجویان در این مناظره‌ها مطرح می‌کنند، می‌توان برخی مسائل را حل و فصل کرد.

علایی ادامه داد: انتظار بر این است اساتید راهنما برای بالا بردن سطح دانش دانشجویان و رشد شاکله ذهنی آنها فقط به موضوع گذاره‌ها بسنده نکنند و دانشجو را از لحاظ فکری و علمی هدایت کنند.

وی با اشاره به اینکه مسابقات ملی مناظره دانشجویی نوعی تمرین دموکراسی است که تقابل و تضارب آرا را تقویت و آستانه تحمل افراد را بالا می‌برد، تصریح کرد: این مسابقات در سطح قابل قبولی حرکت می‌کند و جای خوشحالی است که چنین فضایی برای دانشجویان فراهم شده و شرکت کننده در این مناظره یادگار ارزشمندی را برای همیشه به همراه خواهند داشت.

captcha