اجرای طرح «ضیافت علوی» در دهه امامت و ولایت در چهارمحال و بختیاری
کد خبر: 3832527
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳

اجرای طرح «ضیافت علوی» در دهه امامت و ولایت در چهارمحال و بختیاری

گروه فرهنگی ـ دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد غدیر چهارمحال و بختیاری به اجرای طرح «ضیافت علوی» در دهه امامت و ولایت اشاره کرد و گفت: هدف از این طرح اطعام مستمندان است که اجرا کنندگان آن عموم مردم هستند.

برنامه‌های نمایندگی بنیاد غدیر در چهارمحال و بختیاری به مناسبت دهه امامت و ولایت/اطعام به نام «نذر غدیر»

هوشنگ گنجی، دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد غدیر چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری در رابطه با عناوین برنامه‌های دهه امامت و ولایت که از عید قربان تا غدیر توسط بنیاد بین‌المللی غدیر اعلام شده است، بیان کرد: عناوین روزهای دهه امامت و ولایت از سوی بنیاد بین‌الملی غدیر به ما ابلاغ شده است که مواردی را که قابلیت اجرایی در استان و شهرستان‌های تابعه دارند را به ادارات و نهادها و ارگان‌ها و هیات‌های مذهبی اعلام کرده‌ایم و جلساتی با حضور اعضاء بنیاد غدیر استان و شهرستان‌ها برگزار شده است و هماهنگی‌های لازم به عمل آمده و ائمه جمعه شهرستان‌ها به عنوان رئیس بنیاد غدیر شهرستان‌ها امور مربوط به برنامه‌ها و جشن‌های غدیر را مدیریت می‌کنند.

وی به مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی در این دهه اشاره کرد و افزود: پیگیری برگزاری همایش میثاق با ولایت یا اجتماع غدیریون همراه با سخنرانی و مولودی خوانی و تبیین ولایت حضرت امیر المومنین(ع) در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه، راه‌اندازی دسته‌های شادی توسط هیات‌های مذهبی، برپایی ایستگاه‌های صلواتی همراه با برنامه‌های متنوع همچون اجرای برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان توسط روحانیون، ویزیت رایگان مردم توسط پزشکان، مشاوره و پاسخ‌گویی به شبهات در هر شهرستان، برگزاری مسابقات هنری از جمله شعر، خطاطی و خوش نویسی و ... با موضوع غدیر و امیر المومنین به همت شاعران آئینی و خطاطان برتر استان از جمله این برنامه‌ها است.

دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد غدیر چهارمحال و بختیاری به برپایی شبی با قرآن با محوریت« آیات الولایه» توسط دارالقرآن و اداره کل اوقاف و امور خیریه و مراسم قرائت زیارت جامعه کبیره در شب میلاد با سعادت حضرت امام هادی (ع) و قرائت زیارت امین الله در شب عید غدیر در تمامی مساجد و حسینیه‌ها اشاره کرد و افزود: سرکشی از جانباران و خانواده‌های شهدای سادات و بیماران بستری در بیمارستان‌ها توسط جمعی از خادمان امیر المومنین و .... از دیگر برنامه‌های اجرایی در این دهه است.

خدمت به نام حضرت علی(ع)

گنجی دستگیری از خانواده‌های نیازمند و مستمد را از فعالیت‌های ویژه این دهه نامید و گفت: هماهنگی با موسسات خیریه، به جهت اینکه شب و روز عید غدیر خدماتشان را با نام حضرت علی(ع) انجام دهند و اطعام و افطار را در روز عید غدیر به دست نیازمندان برسانند نیز در ردیف فعالیت‌های این بنیاد قرار دارد.

اطعام به نام «نذر غدیر»

دبیر اجرایی بنیاد غدیر استان به اجرای طرح «ضیافت علوی» در این دهه اشاره و اظهار کرد: هدف از این طرح اطعام مستمندان است که اجرا کنندگان آن عموم مردم هستند. مستمندان در جامعه بسیار هستند و شاید خانواده‌ها توان خدمت به همه این مستمندان را ندارند اما چه خوب است که این فرهنگ در بین مردم جا بیفتد که هر خانواده در روز عید غدیر یک وعده غذا به نام «نذر غدیر» از منزلش بیرون دهد تا هم فرهنگ و سیره اطعام در عید غدیر عملی شود و هم در این روز هم‌ وطنی گرسنه نماند.

وی ادامه داد: خطبه‌خوانی و شبیه‌سازی واقعه غدیر توسط هیئت‌های مذهبی، آگاهی بخشی به کارمندان ادارات و نهادها از طریق گسترش نهضت نهج‌البلاغه خوانی با هدف اینکه هم به صورت فردی و جمعی نهج‌البلاغه خوانی را آغاز کنند و با احکام و برنامه‌ها و گفتمان حضرت علی(ع) که در این کتاب شریف بیان شده است آشنا شوند یکی دیگر از برنامه‌هایی است که در این دهه باید در ادارات آغاز و ادام یابد.

گنجی بیان کرد: تلاش و سعی بنیاد غدیر، این است که عموم مردم از هر قشر و صنفی در هر شهر، روستا و محله‌ای برای برپای جشن‌های با شکوه غدیر فعالیت کنند و به صورت خود جوش هر کس هر کاری از دستش بر می‌آید انجام دهد پخش شیرینی و شربت، نصب پرچم بر سر درب منازل و یا برگزاری جلسه نهج‌البلاغه خوانی در منازل و ... کارهایی است که می‌تواند غدیر را از مهجوریت خارج کند.

دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد غدیر چهارمحال و بختیاری افزود: اعزام مبلغان و مروجان فرهنگ غدیر برای تبیین فرهنگ علوی و پاسخ به شبهات مردم به خصوص جوانان در مجالس و برنامه‌هایی که در این دهه به نام حضرت امیر المومنین برپا می‌شود از جمله برنامه‌هایی است که نه تنها توسط بنیاد غدیر بلکه باید به صورت عمومی توسط محبان و ارادتمندان حضرت مولا اجرا شود تا فرهنگ غدیر فراگیر شود.

وی در پاسخ به این سوال که چه ارگان‌هایی برای اجرای این برنامه‌ها به بنیاد غدیر کمک می‌کنند؟ گفت: ستادهای اجرایی از جمله سپاه استان ، اداره کل تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه‌های علمیه ، شهرداری‌ها، اداره کل اوقاف و جبهه فرهنگی استان و مدیریت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، هیات‌های مذهبی و پایگاه‌های بسیج مساجد و نهادهای دیگر هر یک در اجرای برنامه‌های ابلاغ شده بنا بر وظیفه و امکاناتشان کمک می‌کنند.

ارائه خدمات رایگان یا با تخفیف به نام حضرت علی(ع)

دبیر اجرایی بنیاد غدیر استان به فعالیت‌هایی که مردم می‌توانند در این مدت انجام دهند اشاره کرد و افزود: کارهایی از قبیل؛ نصب پرچم، اطعام، اجرای عقد اخوت، آذین بندی اماکن، همه ارگان‌ها و نهادهای که کار خدماتی انجام می‌دهند از جمله پزشکان می‌توانند خدماتشان را در این دهه به نام حضرت علی(ع) رایگان و یا با تخفیف ویژه ارائه دهند، تجلیل و بازدید از سادات، تشویق به برگزاری مراسم ازدواج آسان، آزاد کردن زندانیان و کسب رضایت شاکیان به نام حضرت امیر المومنین، افزایش کمک‌های خیران، نورافشانی در پارک‌ها و مراکز عمومی و برپایی جشن‌هایی به نام حضرت علی(ع) توسط مردم در سطح شهر می‌تواند در تبلیغ واقعه غدیر موثر باشد.

وی در رابطه با دیگر فعالیت‌های این بنیاد در طول سال بیان کرد: تربیت مربی غدیر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی غدیر شناسی در سطح استان، برپایی مسابقات کتاب خوانی و ... از جمله فعالیت‌های این بنیاد است که با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها تیمی از بنیاد در این مراکز آموزشی حضور می‌یابند و جدی‌تر به کار خود ادامه خواهد داد.

گنجی در پایان گفت: در حال حاضر کانال‌هایی در فضای مجازی ازآن بنیاد غدیر استان است که تمام برنامه‌ها در این شبکه‌ها اطلاع رسانی می‌شود، علاقه‌مندان برای عضویت دراین شبکه‌های مجازی می‌توانند عبارت « بنیاد بین‌المللی غدیر نمایندگی استان چهارمحال و بختیاری» را در شبکه اطلاع رسانی سروش و ایتا جست و جو کنند.
انتهای پیام

captcha