دستگاه‌های اجرایی پیگیر سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده باشند
کد خبر: 3826877
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶

دستگاه‌های اجرایی پیگیر سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده باشند

گروه اجتماعی ــ استاندار کردستان با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی باید با حساسیت بیشتری سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده را اجرا کنند، گفت: باید نوعی خودباوری در زنان برای اجرای این سند به وجود آید و مدیران استانی باید خواست حاکمیت را برای اجرای این سند درنظر داشته باشند.

به گزارش ایکنا از کردستان، بهمن مرادنیا، استاندار کردستان شامگاه گذشته، ۲۲ تیرماه در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان با اشاره به نگران‌کننده بودن گزارش‌های آسیب‌های اجتماعی در کردستان اظهار کرد: بخشی از این مشکل ناشی از مسائل فرهنگی و اجتماعی و بخش دیگر به دلیل اعتقادات مذهبی است، که باید به آن‌ها توجه شود.

وی افزود: امیدواریم با تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده مشکلات زنان حل شده و هدف حاکمیت برای برقراری عدالت اجتماعی تحقق یابد.

استاندار کردستان با بیان ضرورت تصویب این طرح در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بیان کرد: دستگاه‌های استان برای اجرای این سند برنامه‌های خود را ارائه و اعتبارات لازم را در نظر بگیرند.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش، آموزش عالی و سلامت باحساسیت بیشتری این سند را اجرا کنند، اعلام کرد: باید نوعی خودباوری در زنان برای اجرای این سند به وجود آید و مدیران استانی باید خواست حاکمیت را برای اجرای این سند درنظر داشته باشند.
مرادنیا در پایان یادآور شد: عدالت جنسیتی فقط در اعطای پست به زنان نیست اما در این خصوص در استان کردستان بیشتر به ظرفیت و توانمندی بانوان در پست‌های مدیریتی توجه می‌شود.

لیلا آژیر، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری کردستان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به مشخص بودن جایگاه مطالبه‌گری زنان در سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده گفت: تا پیش از تصویب این سند نقشه راهی برای ارتقای وضعیت زنان و خانواده در استان نداشتیم و عموما به صورت آزمون و خطا عمل می‌شد.

وی در پایان یادآور شد: مدیران استانی مسئله زنان را تنها به خود زنان محدود نکنند، این موضوع به تمام دستگاه های استان مربوط است و نمی توان حدودی را برای آن مشخص کرد.
انتهای پیام

captcha