۶ کتابخانه نهادی در استان کردستان نیازمند تأمین اعتبار است
کد خبر: 3842831
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱

۶ کتابخانه نهادی در استان کردستان نیازمند تأمین اعتبار است

گروه فرهنگی- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر شش کتابخانه در استان نیازمند تأمین اعتبار است، گفت: در صورت تأمین اعتبار این کتابخانه‌ها می‌توان خدمات بهتری به مردم استان کردستان ارائه داد.

محمد عبدالملکی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، با اشاره به اینکه یک هزار و ۶۷۵ روستای دارای سکنه با ۴۷۷ هزار نفر جمعیت در این استان وجود دارد، اظهار کرد: شش هزار نفر از روستاییان کردستان عضو کتابخانه‌های روستایی هستند که با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این آمار در حال افزایش است.
وی افزود: ۲۸ باب کتابخانه نهادی و مشارکتی در روستاهای استان کردستان فعال بوده که ۱۵ مورد از این تعداد نهادی و بقیه مشارکتی است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان عنوان کرد: ۱۵ کتابخانه‌ نهادی روستایی در شهرستان‌های کامیاران، سنندج، سقز، بیجار و سروآباد قرار دارند که کامیاران و سنندج هر کدام با پنج کتابخانه نهادی بیشترین تعداد کتابخانه‌های روستایی را دارند.
وی به آمار کتاب‌های کتابخانه‌های روستایی اشاره و بیان کرد: ۱۱۹ هزار و ۷۲ نسخه کتاب در حوزه‌های مختلف کودکان، فرهنگی، اجتماعی، روانشناسی، ادبیات و علمی در این کتابخانه‌ها وجود دارد.
عبدالملکی با اعلام اینکه کتابخانه‌های مشارکتی روستایی با همکاری مردم روستا، شورا و دهیاران تأسیس و تأمین منابع این کتابخانه بر عهد نهاد کتابخانه‌ها است، اعلام کرد: کتابخانه‌های مشارکتی و سیار بهترین راه برای افزایش سرانه مطالعه در روستاها بوده که افزایش این کتابخانه‌ها در استان کردستان در دست اقدام است.
وی افزود: در حال حاضر شش کتابخانه در استان کردستان نیازمند تأمین اعتبار است که در صورت تأمین اعتبار این کتابخانه‌ها می‌توان خدمات بهتری به مردم استان کردستان ارائه داد.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان اعلام کرد: در حال حاضر ۵۰ کتابخانه نهادی و ۳۰ کتابخانه مشارکتی در استان کردستان فعال است و ۷۵۰ هزار نسخه کتاب در موضوع‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، خانواده و اقتصادی در مخازن این کتابخانه‌ها موجود است.
وی بیان کرد: هم اکنون ۱۵۸ کتابدار نیز در بخش کتابخانه‌های عمومی استان کردستان فعال هستند که علاقه‌مندان و مراجعه‌کنندگان را راهنمایی می‌کنند.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان یادآور شد: در کتابخانه‌های عمومی برنامه‌های مختلفی از جمله نقد کتاب، نشست کتابخوان، کانون ادبی، شعرخوانی، بازدید دانش‌آموزان از کتابخانه‌‌ها، جمع‌خوانی، قصه‌خوانی، مسابقات، کارگاه نقاشی، خلاصه‌نویسی کتاب‌ها اجرا می‌شود.
انتهای پیام

captcha