مساجد؛ از تأثيرگذارترين جايگاه‌ها در رفع دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی
کد خبر: 3923515
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳

مساجد؛ از تأثيرگذارترين جايگاه‌ها در رفع دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی

سرپرست دبيرخانه شورای سياست‌گذاری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور، مساجد را یکی از تأثیرگذارترین جایگاه‌ها در رفع دغدغه‌‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه دانست و گفت: تعدد کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد با مخاطبان چشمگیر در کشور فرصت ایده‌الی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و دینی است.

به گزارش ایکنا از کردستان، حسین براتی، سرپرست دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کشور امروز، 27 شهریورماه در سفر یک روزه به استان کردستان که به‌منظور بررسی مسائل و مشکلات ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کردستان انجام شد، اظهار کرد: توجه به فعالیت‌ها و جشنواره روستایی با همکاری دهیاری‌ها و بخشداری‌ها از جمله اهدافی است که باید در دستور ستاد کانون‌های مساجد استانی باشد.

وی با اشاره به توسعه فعالیت‌های فرهنگی ـ هنری در سطح کانون‌های مساجد کشور افزود: رویکرد اخیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد توجه به فعالیت‌های هنری است که در این راستا می‌توان به جشنواره سرود و تئاتر بچه‌های مسجد اشاره کرد.

سرپرست دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کشور با تأکید بر ارتباط ستاد استانی با کارگروه امور اجتماعی استانداری، مؤسسات خیریه، مراکز، دستگاه‌های دولتی و مؤسسات فرهنگی ـ هنری بیان کرد: از ظرفیت کانون‌های مساجد برای پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری با احیای کارکردهای مساجد بهره گرفت.

وی مساجد و فرهنگ دینی مساجد را یکی از تأثیرگذارترین جایگاه‌ها در رفع دغدغه‌‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه است، گفت: تعدد کانون‌های فرهنگی ـ هنری مسجد با مخاطبان چشمگیر در کشور فرصت ایده‌الی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و دینی در مساجد است.

براتی در ادامه بر فعال شدن جلسات شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان اشاره کرد و افزود: لازم است احکام اعضای این شورا در کردستان در اسرع وقت به اعضا ابلاغ و جلسات آن پیگیری شود. ما در ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به‌دنبال ابلاغ ماموریت نیستیم بلکه هدف ما هم‌افزایی دستگاه‌هاست و می‌خواهیم اعضای این شورا کمک حال ما باشند تا بتوانیم فردی را به نمازگزاران مسجد اضافه کنیم.

فعالیت 600 كانون مساجد در كردستان

کامل گلباغی،  مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کردستان در این دیدار گفت: خوشبختانه با تلاش دلسوزان و متولیان فرهنگی و مذهبی در کردستان اکنون شاهد فعال بودن ۶۰۰ باب کانون فرهنگی ـ هنری مساجد در سطح روستاها و شهرهای این استان هستیم.

وی با تأکید بر استفاده بهینه از کانون‌های فرهنگی ـ هنری برای بسط و توسعه مبانی اسلامی و فرهنگ‌سازی اظهار کرد: انقلاب اسلامی از مساجد شکل گرفت و استمرار حاکمیت نظام جمهوری اسلامی نیز در مساجد تثبیت، تحکیم و ادامه دارد.

گلباغی به فعالیت سامانه فهما (پایتخت فرهنگی ـ هنری مساجد ایران) و بهره‌مندی اعضای کانون‌های مساجد از پورتال بچه‌های مسجد اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر با راه‌اندازی این سامانه ارزیابی کانون‌ها بر حسب میزان فعالیتشان در این سامانه و در فضای مجازی صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد: وجود 433 باب کانون در روستاها و حواشی شهرهای استان، نشان از گستردگی و موقعیت جغرافیایی مساجد در سطح شهر و روستا است که ظرفیت قابل توجه برای توسعه جشنواره‌های مختلف در مناطق مرزی است.

مدیر ستاد كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد از کسب رتبه برتر این ستاد در زمینه‌های اوقات فراغت و توسعه و ترویج نماز در سال 98 خبر داد و گفت: در سال جاری نیز کلاس‌های اوقات فراغت با عنوان «تابستانه فهما» به‌صورت مجازی و کلاسی در زمینه‌های مختلف در سطح کانون‌های مساجد استان برای علاقه‌مندان دایر شد.

وی با بیان اینکه مساجد و اماکن‌ مذهبی در کردستان ظرفیتی برای کار فرهنگی است، یادآور شد: تعدد مساجد و اماکن مذهبی در کردستان نشان از این دارد که مردم این دیار از منظر فرهنگی و دینی جایگاه قابل توجهی دارند و به‌واسطه تأثیرگذاری آن و بینش مردم، ظرفیت و پایگاه خوبی برای ترویج اسلام ناب محمدی و ارزش‌های انقلابی است.

انتهای پیام
captcha