راه‌اندازی «مجمع خیرین مهارتی» در کردستان
کد خبر: 4057532
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۱

راه‌اندازی «مجمع خیرین مهارتی» در کردستان

مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای استان کردستان از راه‌اندازی «مجمع خیرین مهارتی» در راستای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری در استان خبر داد.

فردین وکیلی، مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، فردین وکیلی، مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای استان کردستان امروز، 26 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان کردستان از راه‌اندازی مجمع خیرین مهارتی در استان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اینکه آموزش‌های مهارتی اشتغالزایی جوانان را به دنبال دارد لذا خیرین و معتمدان مردم با ورود به این بخش ‌می‌توانند گامی اساسی در راستای رفع معضل بیکاری استان بردارند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون استقبال از این مجمع در استان مطلوب بوده است، افزود: فنی و حرفه‌ای استان کردستان در این مجمع فقط نقش نظارتی را برعهده دارد و تمام امور را به خیرین و بخش خصوصی واگذار خواهد کرد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کردستان بیان کرد: خیرین مهارتی می‌توانند افراد آموزش دیده ‌را در بخش تولید هدایت و وارد بازار کار کنند و از این طریق در بخش اشتغالزایی استان نیز ورود کنند.

وی با اشاره به اینکه اولویت ما مردم هستند، ادامه داد: در بحث تخلف مراکز و آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای با کسی شوخی نداریم و مجوز واحدهای تولید متخلف ابطال خواهد شد.

وکیلی ادامه داد: یکی از نقاط ضعف فنی و حرفه‌ای عدم شناخت مردم بوده که امیدواریم رسانه‌ها بتوانند اطلاع‌رسانی لازم را در مورد مراکز و دوره‌های اموزشی مرکز انجام دهند.

وی مدرک‌گرایی را یکی از معضلات جامعه کنونی دانست و افزود: جوانان ما بعد از فارغ التحصیلی به دلیل نداشتن مهارت فنی و عدم توجه به این امر بیکار می‌شوند لذا بهره‌مندی از آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای می‌تواند راهکاری برای توانمندکردن جوانان و اشتغالزایی برای آنان باشد.

مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای استان کردستان بیان کرد: توانمندسازی جوانان، فعال کردن بخش تولید و بازاریابی، را در اولویت امور فنی و حرفه‌ای بوده است و در این راستا به‌روز رسانی دوره‌های آموزشی در مراکز فنی و حرفه‌ای و آموزشگاه‌های آزاد فنی و برگزاری دوره‌های آموزشی بازاریابی و کسب‌‌وکار را برای جوانان استان برگزار می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در گذشته صدور مجوز دوره‌های آموزشی با تأخیر انجام می‌شد، ادامه داد: در یک سال اخیر صدور گواهی دوره آموزشی سه روزه صادر می‌شود.

وکیلی تعداد مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای را 16 مرکز با 121 کارگاه آموزشی عنوان کرد و افزود: 330 حرفه آموزشی در مراکز فنی و حرفه‌ای استان کردستان آموزش داده می‌شود.

وی به عملکرد فنی و حرفه‌ای استان کردستان در سال 1400 اشاره و بیان کرد: در بخش آموزش خانواده‌های آسیب‌دیده اجتماعی 11 هزار و 265 نفر ساعت، افراد دارای معلولیت 21 هزار و 286 نفر، دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی 22 هزار و 627 نفر، دانش‌آموزان 562 هزار و 750 نفر ساعت، دانشجویان 42 هزار و 818 نفر، زنانه خانه‌دار 24 هزار و 321 نفر ، زنان سرپرست خانوار 35 هزار و 293، زندانیان 131 هزار و 932، 265 هزار و 462 نفر سربازان وظیفه و ... تحت آموزش‌های فنی وحرفه‌ای قرار گرفتند.

مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای استان کردستان بیان کرد: جمعاً اداره کل فنی و حرفه‌ای در سال 1400 موفق به آموزش دو میلیون و 282 هزار و 507 هزار نفر ساعت آموزش ارائه داده‌ است.

وی با اشاره به اینکه در سال 1401 تعهدات آموزشی فنی‌حرفه‌ای 50 درصد افزایش یافته است، افزود: تعهدات فنی و حرفه‌ای در سال جاری به 6 میلیون و 304 هزار نفر افزایش یافته استکه این امر وظیفه ما را سنگین‌تر کرده است.

وکیلی افزود: بنا بر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در تلاشیم تا در سال جاری 15 مرکز جوار کارگاهی را در استان کردستان راه‌اندازی کنیم در این مراکز در کنار تولید، نیازهای آموزشی نیز توسط خود افراد تأمین خواهد شد و تأثیر مستقیمی بر اشتغالزایی افراد دارد.

وی کیفیت ارائه مدل آموزشی را یکی دیگر از اولویت‌های فنی و و حرفه‌ای استان کردستان دانست و اعلام کرد: در این راستا فنی و حرفه‌ای در بحث نظارت کیفیت دوره‌های آموزشی سعی کرده تا تعداد بازدیدهای خود را افزایش دهد که در این راستا سال گذشته 323 مورد بازدید از خدمات آموزشی مراکز داشته‌ایم.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کردستان یادآور شد: 11 هزار و 715 نفر متقاضی بخش آنلاین تحت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار گرفتند که هفت هزار و 304 نفر ساعت آموزش دیدند.

انتهای پیام
captcha