حسین گذاشت و گذشت...
کد خبر: 4076790
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰

حسین گذاشت و گذشت...

آری حسین رفت تا احیاگر دین جدش باشد تا جهان و جهانیان بازگو کنند عشق و ایثاری که گذشت از فرزند، برادر، خانواده، شهر و دیار ابا و اجدادیش. حسین گذاشت و گذشت تا یادآوری باشد برای اخلاص بندگی.

عاشورا

«کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» امروز روز عاشوارست، روز سوز و گداز دل عاشقان و محبان سرور و سالار شهیدان و روز پاسخگویی به «هل من ناصر ینصرنی» به راستی کیست که به یاری بیاید تا خاندان و اهل بیت رسول اکرم(ص) تنها و بی یار و یاور در کربلا نمانند هرچند دست یاریگر خداوند همواره یار و یاور انسان‌هایی است که از جان خود گذشتند تا دین اسلام را احیاگری باشد.

امروز روز عاشوراست روز امتحان بزرگ، روز پشت کردن به دنیا و رو کردن به ذات لایزال الهی، روز به قربانگاه رفتن حسین به عشق الله، روز تحمل غم از دست دادن برادر به عشق رسیدن به قدرت احدیت، روزی که سرهای بی جان حاوی بزرگترین پیام اسلام ناب محمدی است.

آری حسین رفت تا احیاگر دین جدش باشد تا جهان و جهانیان بازگو کنند عشق و ایثاری که گذشت از فرزند، برادر، خانواده، شهر و دیار ابا و اجدادیش. حسین گذاشت و گذشت تا یادآوری باشد برای اخلاص بندگی، حسین کربلا را برای شهادت انتخاب کرد تا امروز همگان بازگو کنند که برای حفظ و احیای دین مهربانی چه تن‌ها که بی‌سر مانده و چه جان‌ها که فدا شده تا امروز نوای اسلام جهانگیر شود و همگان سر طاعت در برابر دین اخلاص و بندگی فرود بیاورند.

امروز دشت کربلا با خون حسین و یارانش سیراب می‌شود تا از این سیراب شدن گل‌هایی بروید که نوای آزادی و آزادگی دین اسلام را به گوش جهان و جهانیان برسانند.

قیام امام حسین(ع)؛ مسیر اسلام را باردیگر اصلاح کرد

ماموستا مصطفی شیرزادی، امام جمعه شهرستان مریوان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، با تسلیت ایام عاشورا و تاسوعای حسینی اظهار کرد: با مطالعه و تحقیق در تاریخ از وجود بزرگانی آگاه خواهیم شد که برای احیای سنت‌های دین خدا از بسیاری از خواسته‌ها و مطالبات دنیوی گذشته و خود را پاک و منزه در آستانه حق تعالی قرار داده‌اند.

وی قیام امام حسین(ع) را یکی از بارزترین قیام‌های تقابل حق و باطل دانست و افزود: امام حسین(ع) در این قیام تمام قد و با تمام توان در مقابل جریان فتنه و استبداد ایستاد.

امام جمعه شهرستان مریوان با اشاره به اینکه بعد از گذشت ۱۴ قرن از قیام خونین عاشورا، هنوز این نهضت چراغ راه آزادگان جهان است، بیان کرد: عاشورا را باید مکتبی انسان‌ساز معرفی کرد که در آن درس آزادگی می‌توان آموخت.

وی افزود: امام حسین(ع) برای احیای آنچه که مدنظر قرآن و رسول خدا بود، جان مبارک خویش، اهل بیت و یارانش را در طبق اخلاص گذاشت و همین امر باعث شد تا مسیر انحراف پیدا کرده اسلام در آن زمان، دوباره اصلاح شود.

بازگشت به مکتب عاشورا؛ راه برون رفت از مشکلات

ماموستا محمدامین راستی، عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت تسلیت ایام محرم و فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، با اشاره به اینکه ایمان، تقوا و پرهیزکاری جایگاه انسان را نزد خداوند ارتقاء می‌دهد، اظهار کرد: مسائل دنیوی باعث گمراهی عده‌ای می‌شود که پایه‌های ایمانی سستی دارند. کسانی که همواره خدا را کنار خود می‌بینند، هرگز فریب مسائل دنیوی را نمی‌خورند.پ

وی به ضرورت بازخوانی مکتب عاشورا اشاره کرد و افزود: برخی از افراد در دام دشمنان دین اسلام افتاده‌اند و به نوعی خواسته یا ناخواسته حقیقت عاشورا و نهضت سیدالشهدا (ص) را تحریف می‌کنند، این افراد و جریانات که بی شک از سوی استکبار به آن‌ها دیکته می‌شود، به دنبال کمرنگ کردن این فصل مهم از تاریخ اسلام هستند.

عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت ادامه داد: امام حسین (ع) در زمان خویش از اعتبار و جایگاه بسیار بالایی در نزد مسلمین برخوردار بودند و از این رو می‌توانستند بهترین و والاترین مناصب حکومتی را داشته باشند، ولی ایمان و اعتقاد ایشان به خدا، قرآن و رسول اکرم (ص) باعث شد که در مقابل دستگاه ظلم و ستم قد علم کرده و نهضت عاشورا شکل بگیرد.

وی افزود: جامعه ما امروز برای برون رفت از مشکلات نیازمند بازگشت به مکتب عاشورا است، بنابراین در این ایام بهترین و مهمترین کاری که شما طلاب و روحانیون می توانید انجام دهید، تبیین اسلام واقعی به ویژه تبیین ابعاد نهضت امام حسین (ع) است.

ماموستا راستی در پایان یادآور شد: امیدواریم که بصیرت و بینش حسینی نصیب همه ما شود؛ کسی که از بینش و بصیرت عاشورایی و حسینی برخوردار است، هرگز در دام توطئه‌های عقیدتی و فرهنگی دشمن نخواهد افتاد.

انتهای پیام
captcha