برگزاری پنجمین رویداد «تاک شو» در جهاددانشگاهی کردستان
کد خبر: 3842793
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰

برگزاری پنجمین رویداد «تاک شو» در جهاددانشگاهی کردستان

گروه اجتماعی- پنجمین رویداد «تاک شو» از مجموعه رویدادهای گروه دوم دوره ترویج مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی واحد کردستان امروز، 26 شهریورماه در این مرکز برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان کردستان اقدام به برپایی کلاس‌های آموزشی برای ترویج، نوآوری و شکوفایی ایده‌های ناب و در نهایت تجاری‌سازی آن‌ها و خلق ثروت کرده است که در این راستا، چهارمین رویداد آن با عنوان «تاک شو» در دانشگاه علمی - کاربردی جهاددانشگاهی کردستان در سنندج برگزار شد.
ناصر شکری، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان در این نشست با بیان اینکه کارآفرینی موضوعی اکتسابی است که افراد با آموزش‌های صحیح می‌توانند آن را فرابگیرند، سیاست نظام آموزشی کشور را برای آموزش کارآفرینی مناسب ندانست.
وی عدم درک واژه کارآفرینی را حتی در سطوح مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی رایج عنوان و کارآفرینی را به معنای نوآوری و خلاقیت در انجام یک کسب و کار تعریف کرد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان گفت: ایجاد ارزش افزوده، ایجاد ارزش ناخالص داخلی و تحرک جامعه از مزایای کارآفرینی در جامعه است.
وی با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ کارآفرینی در میان احاد جامعه، حمایت‌های مردم و مسئولین را در گرو درک و فهم درست از کارآفرینی اعلام کرد.
شکری مانع اصلی تحقق ایده‌های جوانان را بروکراسی های اداری طولانی و پیچیده بیان کرد و موفقیت کشورهای پیشرفته جهان را در کاهش زمان صدور مجوزها برای کارآفرینان دانست.
وی اظهار کرد: حقوق، مزایا و بیمه پرسنل شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی فشار بسیاری بر آن ها وارد کرده است که دولت می‌تواند با تقبل هزینه‌های تامین اجتماعی این شرکت‌ها، از فشار مالیشان بکاهد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان دیدگاه سیستم بانکی کشور و به خصوص استان کردستان را سختگیرانه و غیر حمایتی توصیف و بر تغییر دیدگاه مدیران بانکی در خصوص حمایت از کارآفرینان تأکید کرد.
وی با اشاره به تأسیس صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان در سال ۹۷ به عنوان صندوقی غیر دولتی و با عضویت دانشگاه کردستان و علوم پزشکی و تعدادی شرکت خصوصی، اعطای تسهیلات چهار درصدی با تنفس شش ماهه و بازپرداخت چند ساله را از رسالت‌های این صندوق برشمرد.
شکری اعلام کرد: صندوق پژوهش و فناوری در یک سال فعالیت خود بیش از ۵۳۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره به ١۳ شرکت استارتاپی پرداخت کرده است که ماحصل آن ایجاد ۶۰ تا ۸۰ شغل مستقیم بوده است.
وی سرمایه‌گذاری‌های ریسک‌پذیر را از دیگر برنامه‌های این صندوق برشمرد که با اجرای آن شاهد راه‌اندازی طرح ماندگار و پربازده خواهیم بود.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان در پایان با بیان اینکه جزیره‌ای عمل کردن ادارات درخصوص حمایت از کارآفرینی مناسب نیست بر ایجاد راهکاری برای حمایت از همه کارآفرینان تاکید کرد.
آرمان قوامی، مدیرعامل شرکت ژین که دانش آموخته رشته نرم‌افزار است در دوران دانشجویی با توجه به شرایط شرکت‌های بیمه و دانشگاه علوم پزشکی یک فرصت برای تولید نرم افزار را مشاهده کرد.
نرم افزار تولیدی آرمان قوامی، همکاری برای مدیریت مطب، تشکیل پرونده و اتاق انتظار پزشکان است که در دوران دانشجویی توسط وی طراحی شده است.
وی گفت: پزشکان به دلیل پرستیژ کاری و نداشتن فرصت کافی نیاز به سیستمی برای برنامه‌ریزی محیط کاری خود دارند و این را به صورت فرصتی طلایی در تماس تلفنی یک دقیقه‌ای با یک پزشک دوست دریافت کردم که از او سپاسگزارم.
این نرم‌افزار با استفاده از تجربه پزشکان و با همکاری سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تکمیل شده است.
اما آرمان قوامی به این حد قانع نبوده و نرم‌افزار خود را برای کار کلینیک‌ها، سونوگرافی‌ها و دیگر مراکز پزشکی ارتقا داد که اکنون در پنج استان کشور نمایندگی دارد.
مدیرعامل شرکت ژین دیدگاه مسئولان و کاربدستان را سنتی دانست و این را عامل عدم اعتماد به جوانان و کارآفرینان اعلام کرد.
وی سیستم آموزشی معیوب و گذراندن واحدهای درسی منسوخ شده در دانشگاه‌ها را مشکلات عمده جوانان فارغ‌التحصیل و جویای کار برشمرد و به جوانان توصیه کرد حتما مطالعه خود را افزایش دهند و زمان خود را مدیریت کنند.
قوامی افزود: افرادی که ایده‌هایی ناب در ذهن خود دارند باید به دنبال نقش آفرینی در شرکت‌های خصوصی باشند و کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند.
وی در پایان مدیریت درست از زمان را یکی از عوامل موفقیت جوانان عنوان کرد و یادآور شد: هم‌نشینی با افراد خوش فکر و موفق و شرکت در همایش‌ها و ورک شاپ‌ها می‌تواند موجب شکوفایی خلاقیت جوانان شود.
انتهای پیام

captcha