کد خبر: 3995963
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۷

پذیرش ۵۰ طلبه جدید در مدرسه علوم دینی امام شافعی سنندج

معاون آموزش مدرسه علوم دینی امام شافعی مسجد قبای سنندج از پذیرش ۵۰ طلبه جدید در مدرسه علوم دینی امام شافعی خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۸ نفر بانو و ۲۲ نفر آقا هستند.

سیدعدنان حسینی‌راد، معاون آموزش مدرسه علوم دینی امام شافعی مسجد قبای سنندج در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: فراخوان ثبت‌نام در مدرسه علوم دینی امام شافعی سنندج از یکم مردادماه اعلام شد و علاقه‌مندان تا 13 شهریورماه برای ثبت‌نام در این مدرسه علوم دینی فرصت ثبت‌نام داشتند.

وی به تعداد ثبت‌نام‌شدگان اشاره کرد و افزود: در این مدت 117 نفر از جوانان کردستانی برای ادامه تحصیل در این مدرسه ثبت‌نام کردند که کار سنجش و ارزیابی شرکت‌کنندگان نیز از 13 شهریورماه آغاز شد.

معاون آموزش مدرسه علوم دینی امام شافعی مسجد قبای سنندج از پذیرش 50 نفر طلبه جدید در مدرسه علوم دینی امام شافعی خبر داد و گفت: از این تعداد 28 نفر بانو و 22 نفر آقا هستند. شرایط پذیرش طلبه در این مدرسه را دارا بودن مدرک دیپلم و سن بالای 18 سال، برخورداری از سلامت روحی، التزام و تعهد به اتمام دوره تحصیلی، تأییدیه اخلاقی و اجتماعی از امام جماعت یا معتمدین مسجد بوده است و همچنین دانش‌آموز و دانشجوی مقطع کارشناسی در این مدرسه پذیرش نمی‌شوند.

حسینی‌راد با اشاره به اینکه در سال تحصیلی 1401- 1400 در بخش آقایان در پنج مقطع و بانوان در چهار مقطع طلبه پذیرش خواهد شد، افزود: از طلاب شرکت‌کننده آزمون تعیین سطح یا تعیین پایه تحصیلی گزفته می‌شود و در صورت محرز شدن توانایی متقاضیان در پایه تحصیلی پذیرش خواهند شد.

وی به دلایل عدم پذیرش شرکت‌کنندگان در این مدرسه علوم دینی اشاره و اظهار کرد: اشتغال به تحصیل دبیرستان و دانشگاه، عدم اخذ مدرک حداقلی دیپلم و سن بسیار پایین و یا بالا از دلایل عدم پذیرش متقاضیان بوده است.

معاون آموزش مدرسه علوم دینی امام شافعی مسجد قبای سنندج افزود: از تعداد متقاضیان 25 نفر دیپلم، 2 نفر فوق دیپلم، 18 نفر لیسانس، سه نفر فوق لیسانس، دو نفر دکترا در این مدرسه پذیرفته شدند.

وی در پایان یادآور شد: از تعداد پذیرفته شدگان بانو و آقا مصاحبه گرفته می‌شود و در این راستا آقایان در ساعت 9 صبح و بانوان 10:30 روز سه‌شنبه، 23 شهریورماه برای انجام مصاحبه به مسجد قبای سنندج مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha