کد خبر: 4004613
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱

طرح سرباز روحانی تقویت شود

نماینده ولی‌فقیه در کردستان با بیان اینکه طرح سرباز روحانی باید تقویت شود، گفت: این مهم باید به عنوان یک اولویت از سوی دفاتر مراکز بزرگ اسلامی در شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین پوررذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان امروز، 21 مهرماه در نشست مسئولان مراکز بزرگ اسلامی شهرستان‌های استان از مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور به عنوان یکی از مهم‌ترین رویش‌های انقلاب نام برد و اظهار کرد: همه باید با حس مسئولیت در راستای پویایی هرچه بیشتر مجموعه تلاش کنیم.

وی افزود: ارتباط تنگاتنگ مسئولان دفاتر مرکز بزرگ اسلامی در شهرستان‌ها با مدیر مرکز بزرگ غرب کشور از ضرورت‌های بسیار مهمی است که همواره باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان بیان کرد: جهش علمی و فرهنگی شعار امسال ما در مرکز بزرگ اسلامی است برای دستیابی به این هدف از پیشنهادهای طلاب و روحانیون استقبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در مسیر توسعه آموزش‌های مورد نیاز حاضر به هر نوع همراهی و حمایتی هستیم، گفت: باید با توسعه این آموزش‌ها، طلاب و روحانیون توانمند و متخصص که بتوانند پاسخگوی نیازهای امروز جامعه باشد تربیت کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین پوررذهبی گفت: امروز پاسخگویی به شبهاتی که دشمنان اسلام ایجاد می‌کنند نیاز به افراد متخصص با توان علمی و فرهنگی را دارد.

وی دفع دشمن با کار علمی و فرهنگی را نیاز امروز جامعه طلاب و روحانیون بیان کرد و افزود: کار اطلاعاتی و غیره را باید به کاردان گذاشت وظیفه و رسالت ما در این حوزه انجام کار علمی و فرهنگی است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان ساده‌زیستی را ذات زندگی طلبه‌گری دانست و اظهار کرد: فرقی نمی‌کند شیعه باشید یا سنی کسی که در وادی علم حرکت می‌کند باید اصل مهم ساده زیستی و تلاش را مورد توجه قرار دهد.

ایجاد سه مدرسه علوم دینی در کردستان

وی با شاره به اینکه باید طلاب به سمت مدارس علوم دینی و حجرات علوم دینی سوق داده شوند، افزود: به منظور پاسخگویی نیازهای استان مدرسه علوم دینی در سنندج، سقز و مریوان ایجاد شده و کار عمرانی برای ساخت مدارس علوم دینی جدید در شهرستان‌های دیگر در شرایط اقتصادی امروز با وجود این ظرفیت‌های فعلی ایجاد شده واقعاً به صرفه نیست. فضاسازی زیبا در دفاتر مراکز بزرگ اسلامی در شهرستان‌ها ضروری است و با کمترین هزینه‌ها می‌توان محیط زیبا و قابل قبولی را ایجاد کنید.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان تقویت مراکز بزرگ اسلامی غرب کشور در شهرستان‌ها را از اولویت‌های بسیار مهم دانست و بیان کرد: مسئولان مراکز بزرگ اسلامی شهرستان‌ها باید با کار کارشناسی شده برنامه‌های مناسب علمی و فرهنگی را تدوین و اجرا کنند.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان بیان کرد: طرح سرباز روحانی باید تقویت شود این مهم باید به عنوان یک اولویت از سوی دفاتر مراکز بزرگ اسلامی در شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد. بهره‌گیری از ظرفیت موقوفات و زکات برای تقویت جامعه روحانیون و رفع مشکلات اقتصادی در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پوررذهبی ساده‌زیستی و مناعت طبع را اصل بسیار مهم در زندگی طلبه و روحانی بیان کرد و گفت: در دولت جدید امید برای تحول و رفع مشکلات اقتصادی بسیار زیاد است و امیدواریم شاهد رفع مشکلات باشیم. انضباط، مسئولیت‌پذیری و انگیزه مهمترین اصل در موفقیت هر انسانی در انجام وظایف است.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در پایان یادآور شد: کادرسازی درست با توجه به توانایی‌ها، گسترش آموزش‌های مختلف برای بروزرسانی توان و تخصص خود و مجموعه، رونق بخشی، الگوبودن؛ تحرک و حفظ استقلال از نکات بسیار مهمی است که باید از سوی مسئولان مراکز بزرگ اسلامی در شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha