کد خبر: 4047752
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷

برگزاری ویژه‌برنامه‌های ماه رمضان با محوریت مساجد در کردستان

مسئول امور مساجد تبلیغات اسلامی کردستان از برگزاری ویژه‌برنامه‌های دینی و قرآنی اجرایی ماه مبارک رمضان استان کردستان با محوریت مساجد و ائمه جماعات خبر داد و گفت: دیدار چهره به چهره با ائمه جماعت و خادمان مساجد از برنامه‌های اولویت‌دار تبلیغات اسلامی استان کردستان است.

حجت الاسلام علیرضا کاوه رئیس تبلیغات اسلامی سنندج

حجت‌الاسلام علیرضا کاوه، مسئول امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: تمام برنامه‌های قرآنی و دینی اداره تبلیغات اسلامی استان کردستان با محوریت ماموستایان مساجد در ایام ماه مبارک رمضان برگزار شده است.

وی افزود: اجرای برنامه‌های سبک زندگی اسلامی و برگزاری آئین معنوی نماز جماعت و نماز تراویح نیز از فعالیت‌های ایام ماه مبارک رمضان در مساجد با همراهی ائمه جماعت مورد توجه قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام کاوه بازدید از مساجد سطح شهر سنندج و مشارکت در مراسم اقامه نماز جماعت ظهر و عصر مساجد با همراهی رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج را از جمله برنامه‌های ایام ماه مبارک رمضان در شهر سنندج دانست.

وی بیان کرد: دیدار چهره به چهره با ائمه جماعات و خادمان مساجد و بررسی مشکلات و انتقادات و پیشنهادات آن‌ها یکی دیگر از برنامه‌های اولویت‌دار امور مساجد تبلیغات اسلامی استان در ایام ماه مبارک رمضان بوده است.

مسئول امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه باید زمینه جذب و گرایش بیش از پیش جوانان و نوجوانان به سمت مساجد فراهم شود، یادآور شد: بعد از ماه مبارک رمضان این دیدار و سرکشی از مساجد و دیدار چهره به چهره با ماموستایان و امامان محله در سطح شهرستان و استان ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام
captcha