کد خبر: 4062480
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴

آغاز گردهمایی سالانه مدیران مناطق تلفیقی کشور در کردستان

گردهمایی سالانه مدیران مناطق تلفیقی کشور با دیدار نماینده ولی فقیه در استان کردستان ساعتی پیش به میزبانی استان کردستان آغاز شد.

برومند رازیانی مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان

حجت‌الاسلام برومند رازیانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: گردهمایی سالانه مدیران مناطق تلفیقی کشور ساعتی پیش، 17 خردادماه به میزبانی استان کردستان آغاز شد و تا 20 خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی از حضور 11 نفر از مدیران کل تبلیغات اسلامی استان‌های شیعه و سنی‌نشین کشور در این گردهمایی خبر داد و افزود: در این گردهمایی دوره‌های آموزشی و جلسات هماهنگی برنامه‌های سال‌جاری برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان هدف از برگزاری این گردهمایی را آشنایی مدیران استان‌های تلفیقی کشور با ظرفیت‌های دینی و مذهبی استان کردستان برشمرد و بیان کرد: دیدار با خانواده شهدای شاخص نیز از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده سفر مدیران استان‌های یاد شده کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: نشست‌های این گردهمایی در شهر‌های سنندج، مریوان و سروآباد برگزار خواهد شد و دیدار با علما و روحانیون، شخصیت‌های تأثیرگذار حوزه دین در این شهرستان‌ها از برنامه‌های جانبی این گردهمایی است.

حجت‌الاسلام رازیانی گفت: در راستای گرامیداشت یکم تیر سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی از بیست و یکم خرداد ولادت امام رضا (ع) تا یکم تیرماه برنامه‌های متمرکز و گسترده در حوزه دین در استان برنامه‌ریزی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه سالروز تأسیس سازمان نیز با حضور حجت‌الاسلام شکریان، معاون راهبردی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی کشور در کردستان برگزار می‌شود، یادآور شد: این برنامه‌ها در حوزه‌های فرهنگی، دینی، قرآنی برنامه‌ریزی شده و در سطح شهر‌های استان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha