کد خبر: 4119736
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴

برپایی نمایشگاه «رویش جهادی» در بیجار

نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه با عنوان «رویش جهادی» با هدف انعکاس فعالیت‌های مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی با حضور استاندار و رئیس جهاددانشگاهی کردستان دیروز، ۱۵ بهمن‌ در بیجار برپا شد.

نمایشگاه دستاوردهای فناورانه در جهاددانشگاهی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان دیروز، 15 بهمن‌ در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای فناورانه با عنوان «رویش جهادی» که با حضور ۱۱ شرکت فناور بیجار برپا شد، با گرامیداشت ایام دهه فجر گفت: فعالیت‌های صورت گرفته در بیجار جای امیدواری دارد و این امر برای اشتغالزایی شهرستان بسیار دلگرم‌کننده است.

وی با قدردانی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی، افزود: در راستای حمایت از دستاوردهای فناورانه شهرستان بیجار تمام مواردی که شرکت‌ها حین بازدید مطرح کردند به جد پیگیری می‌شود.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه شهرستان بیجار علاوه بر قدمت، استعدادهای درخشانی را در خود جای داده و وظیفه ما حمایت از این استعدادها است، بیان کرد: کارگروه رفع موانع تولید برای تولیدکنندگان بیجاری تشکیل شده و لازم است نشست ویژه‌ای برای واحدهای تولیدکننده و سرمایه‌گذاران بیجار داشته باشیم.

وی حذف بروکراسی‌های دست و پاگیر اداری و تسهیل فرآیند بانکی برای حمایت از تولیدکنندگان را امری ضروری دانست.

افزایش واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان

اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان، در ادامه این مراسم ضمن تبریک دهه فجر، گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی شکل‌گیری نهادهایی چون جهاددانشگاهی است که بسیار در عرصه‌های مختلف موفق ظاهر شده و این موفقیت در بیانات مکرر مقام معظم رهبری در خصوص جهاددانشگاهی تبلور یافته است.

وی با اشاره به دستاوردهای مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی و اهمیت افزایش واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، افزود: خاستگاه جهاددانشگاهی در دانشگاه است و اگر این نهاد در سطح دانشگاه‌های استان مستقر شود، می‌تواند منشاء اثرات بسیار خوبی برای استان باشد.

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان در مورد اهمیت فعالیت‌های مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی در بیجار افزود: اقتصاد کشور در حال حاضر تغییر ماهیت داده و به سمت اقتصاد دانش‌بنیان سوق پیدا کرده است.

اسدی یادآور شد: امروز در بیجار شاهد شکل‌گیری کسب و کارهای دانش‌بنیان نوظهور مبتنی بر فناوری هستیم که این خود نویدبخش یک حرکت جهادی و رو به رشد در شهرستان است.

یادآور می‌شود؛ شرکت‌های حضور یافته در این نمایشگاه شامل شرکت ابداع صنعت هوشمند بیجار، شرکت رایا فیروزه گروس، شرکت صنعت ساینا سپهر نسار (سافیکو فیلتر)، شرکت جوتیار صنعت زرین گروس، شرکت سلامت شیرین گروس سبز (حلوا سوهانی کاظم‌زاده)، شرکت گُلبن دشت دهقان (گروه صنایع غذایی اَرکازه)، شرکت شیرین کام صدف گروس (قند و نبات بام ایران)، شرکت کابل کنترل سپهر، شرکت صنایع مفتولی کردستان، شرکت پایا روجای پیشتاز گروس و شرکت آریا بسپار گروس است که این شرکت‌ها یا واحد فناور یا دانش‌بنیان و یا در فرآیند دانش‌بنیان قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام
نام:
ایمیل:
* نظر:
captcha