کد خبر: 4172559
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹

کتاب «سیمای شهدای ورزشکار کردستان» رونمایی شد

کتاب «سیمای شهدای ورزشکار استان کردستان» با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار، فرماندار سنندج و جمعی از مسئولان و خانواده شهدای ورزشکار در اداره کل ورزش و جوانان کردستان رونمایی شد.

مراسم رونمایی از کتاب شهدای ورزشکار کردستان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان، عبدالله رشیدی‌پور، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان شامگاه گذشته، 9 مهر در مراسم رونمایی از کتاب «سیمای شهدای ورزشکار استان کردستان» جایگاه امروز ایران اسلامی در جهان را مرهون ایثار خانواده شهدا دانست و گفت: در طول ۴۴ سال گذشته، انقلاب اسلامی با فراز و نشیب‌های بسیاری روبرو شد و توطئه‌های بسیاری را خنثی کرد که همه اینها در سایه فرهنگ ایثار و شهادت ممکن بود.

وی افزود: وحدت مردم ایران محاسبات دشمنان در اغتشاشات سال گذشته را برهم زد، روی حساب نکرده بود چراکه فکر می‌کردند با یک برنامه ریزی پیچیده می‌توانند کار نظام اسلامی را تمام کنند ولی به واسطه وحدت ملت دشمن باز سردرگم شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کردستان برگزاری جشن‌های اخیر در کردستان از جمله مهمانی امت احمد(ص) در سنندج و مریوان را نمونه بارزی از اعتقاد راسخ مردم کردستان، به محوریت پیامبر اکرم(ص) در وحدت بین مسلمان ذکر کرد.

آمنه غلام ویسی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان هم با بیان اینکه در هشت سال دفاع مقدس، انقلاب نوپای اسلامی با جنگی ناجوانمردانه مواجه شد، گفت: در یکسوی این جنگ تمام ابرقدرتها و در سوی دیگر نظام نوپای جمهوری اسلامی بود که به رغم این تهاجم گسترده، دشمن با شکست مواجه شد.

وی با بیان اینکه این جنگ در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اجتماعی همچنان ادامه دارد، افزود: مهم‌ترین وظیفه امروز، پاسداشت رشادت‌هایی است که به حفظ و بالندگی انقلاب اسلامی انجامید.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان در پایان یادآور شد: در این زمینه کتاب «سیمای شهدای ورزشکار کردستان» ظرف دو سال به همت اداره کل ورزش و جوانان و سپاه بیت المقدس کردستان تدوین و رونمایی شد.

انتهای پیام
captcha