کد خبر: 4190993
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰

آغاز دهمین دوره مسابقات سراسری قرآن ویژه طلاب اهل سنت در کردستان

مرحله استانی دهمین دوره مسابقات سراسری قرآن ویژه طلاب و روحانیون اهل سنت و سومین دوره مسابقات قرآنی طه ویژه طلاب و روحانیون اهل سنت و خانواده‌های آنان امروز، ۱۰ دی‌ماه در کتابخانه امام خامنه‌ای سنندج آغاز شد.

کمال گرامیان، معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور

به گزارش ایکنا از کردستان، کمال گرامیان، معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور امروز، 10 دی‌ماه در مراسم افتتاحیه مرحله استانی دهمین دوره مسابقات سراسری قرآن ویژه طلاب و روحانیون اهل سنت و سومین دوره مسابقات قرآنی طه ویژه طلاب و روحانیون اهل سنت گفت: این دوره از مسابقات قرآنی با عنوان گرامیداشت شهدای غزه و جبهه مقاومت اسلامی و با شعار «قرآن کتاب وحدت» برگزار شده است.

وی تعداد شرکت‌کنندگان این دوره از مسابقات قرآنی را 211 نفر ذکر کرد و افزود: سال گذشته 163 نفر در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند که امسال با وجود حذف رشته‌های حفظ و آوایی برای همسران و فرزندان و رشته ترتیل برای طلاب و فارغ‌التحصیلان بانو، مسابقات با استقبال خوبی روبرو شد.

معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور بیان کرد: از تعداد شرکت‌کنندگان سال جاری 52 نفر روحانی، 54 نفر طلبه، 74 نفر طلبه و فارغ‌التحصیل بانو، 12 نفر همسر طلاب و روحانیون و 18 نفر فرزند طلاب و روحانیون هستند.

وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات قرآنی در پنج گروه طلاب برادر، روحانیون، طلاب و فارغ‌التحصیلان خواهر، همسران طلاب و روحانیون، فرزندان طلاب و روحانیون برگزار می‌شود، ادامه داد: این دوره از رقابت‌های قرآنی در رشته‌های حفظ  کل، 10 جزء و یک جزء ویژه بانوان، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، خطابه‌خوانی، تواشیح‌، مولودی‌خوانی و اناشید، حفظ موضوعی قرآن، ترجمه و مفاهیم قرآن، نقاشی با موضوع آیات قرآنی برگزار می‌شود.

گرامیان گفت: از تعداد شرکت‌کنندگان 141 نفر در رشته ترجمه و مفاهیم، 22 نفر در رشته مولودخوانی، 11 نفر در رشته حفظ ، 19 نفر در رشته قرائت ترتیل طلاب آقا و 14 نفر روحانیون، 9 نفر در رشته قرائت تحقیق طلاب و 5 نفر روحانیون هستند.

وی یادآور شد: شرکت‌کنندگان رشته‌های خطابه قرآنی، تواشیح و اناشید و نقاشی به صورت کشوری با هم به رقابت می‌پردازند لذا فایل صوتی شرکت‌کنندگان ضبط شده و برای رقابت به تهران ارسال خواهد شد و رشته ترجمه و مفاهیم قرآن نیز به صورت مجازی و هم‌زمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در پایان گفت: در هر رشته سه نفر به عنوان برگزیده مرحله استانی دهمین دوره از مسابقات سراسری قرآن کریم انتخاب و به مرحله کشوری این دوره از مسابقات قرآنی که اسفندماه در هرمزگان برگزار می‌شود، راه خواهند یافت.

انتهای پیام
captcha