به گزارش ایکنا از کردستان، علیاصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان امروز، یکم اسفند در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنار توجه به برنامههای فرهنگی و هنری به فعالیتهای دینی و قرآنی نیز توجه ویژهای دارد و خاستگاه برنامههای دینی را مساجد میداند چراکه مقام معظم رهبری میفرماید که مساجد را پایگاه قرآنی کنید.
وی از آماده شدن کردستان برای برگزاری رویداد ملی جشنواره «مدهامتان» خبر داد و افزود: در این رویداد قرآنی ۲۸۰ مهمان از سراسر کشور در رشتههای اذان قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، قرائت تقلیدی و حفظ با هم به رقابت میپردازند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه این دوره از رقابتهای قرآنی در دو بخش بانوان و آقایان هفت تا 30 سال برگزار میشود، بیان کرد: مسابقات قرآنی بانوان در اردوگاه سلیمان خاطر و آقایان در دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد که تلاش میشود از شبکه قرآن انعکاس داده شود.
وی ادامه داد: در شانزدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان ۱۸ هزار نفر از اعضای کانونهای مساجد کشور شرکت کردند که این تعداد نسبت به سال قبل ۱۷ درصد رشد نشان میدهد و همچنین سه هزار کانون فرهنگی ـ هنری مساجد در این ای رویداد قرآنی مشارکت داشتند که نسبت به سال قبل هشت درصد افزایش داشته است.
دریایی از شرکت ۷۳۱ نفر از اعضای کانونهای مساجد استان در مرحله استانی شانزدهمین جشنواره قرآنی «مُدهامتان» خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد ۶۳ نفر از بچههای مسجدی کانونهای مساجد کردستان نیز در رشتههای حفظ جزء ۳۰، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، قرائت نماز و حفظ کل قرآن کریم برای رقابت در مرحله کشوری معرفی شدند.
وی افزود: از تعداد نفرات برگزیده معرفی شده به مرحله نیمه نهایی کشوری هفت نفر موفق به حضور در مرحله نهایی این دوره از جشنواره قرآنی شدند. با توجه به اینکه کردستان یک استان فرهنگی است، در کنار برنامههای فرهنگی به برنامههای قرآنی دین و آنچه فضایل اخلاقی در جامعه را رشد دهد، توجه ویژه دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه تعداد نفرات شرکتکننده نسبت به سال قبل رشد پنج برابری داشته است، افزود: بیشترین فراوانی شرکتکننده را در رشته مفاهیم قران داشتیم که ۴۰۸ نفر بوده و از این لحاظ رتبه هشتم کشوری را کسب کردیم.
وی با اذعان به اینکه فاصله گرفتن از معارف قرآنی و تغییر سبک زندگی موجب بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی کنونی در سطح جامعه شده است، افزود: در این راستا باید تلاش کرد تا سبک زندگیها تغییر کرده و یک جهت قرآنی پیدا کند.
دریایی در پایان به اهداف برگزاری شاهنزدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان اشاره کرد و گفت: اهداف این دوره از مسابقات قرآنی ترویج معارف قرآنی در جامعه، مردم محور بودن، کشف استعدادهای قرآنی از اهداف برگزاری این جشنواره قرآنی بوده است.
انتهای پیام