به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان، اکبر محمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان دیروز، 24 اردیبهشت در نخستین جلسه کمیسیون هماهنگی بانکهای استان کردستان با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، تدوین برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در دستور کار استان قرار گرفته است که نقش هر یک از دستگاه های اجرایی در این برنامه عملیاتی مشخص و برش شهرستانی این برنامه تدوین خواهد شد.
وی با اشاره به برنامهریزی دولت برای دستیابی به رشد هشت درصدی اقتصادی در برنامه هفتم توسعه کشور افزود: برای دستیابی به این مهم بیش از چهار هزار همت سرمایهگذاری لازم است که تنها ٢٥ درصدی از این مقدار سهم دولت برای سرمایهگذاری در این حوزه در طول اجرای برنامه پیشبینی شده است و بانکها به عنوان یکی از ارکان نظام اقتصادی کشور میتوانند نقش مهمی را در تحقق این هدف ایفا کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان با اشاره به سهم استان از منابع بانکی بیان کرد: سهم منابع در اختیار استان باید الزاما در راستای تحقق اهداف شعار سال و به صورت اثربخش و در جهت افزایش تولید و اشتغال تخصیص داده شود.
وی افزود: رصد و پایش اجرایی کردن برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم که متشکل از چهار کارگروه است نظارت و ارزیابی خواهد شد.
محمدی تأکید کرد: دستیابی به اهداف از پیش تعیینشده این برنامه عملیاتی مستلزم همراهی و همکاری کلیه بانکهای عامل سطح استان است که لازم است کمیسیون هماهنگی بانکهای استان کردستان با جدیت این مهم را دنبال و همراهی کنند.
وی با تقدیر از عملکرد بانکهای سطح استان در سال گذشته گفت: امیدواریم این هماهنگی در سال جاری نیز تداوم داشته و برنامهریزی لازم برای جذب منابع و سرمایهگذاری در طرحهای توسعهای و اشتغالزا صورت پذیرد.
انتهای پیام