کد خبر: 4222927
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۹

همایش فرهنگی و هنری «اخوت و برادری» در سنندج برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان کردستان گفت: همایش فرهنگی و هنری «اخوت و برادری» به مناسبت عید سعید غدیر به همراه پویش «نذر شمع» فردا، پنجم تیر در پارک روجیار سنندج برگزار می‌شود.

علی‌اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، گفت: همایش فرهنگی و هنری «اخوت و برادری» و برنامه‌های متنوع هنری و نمایشی ویژه کودکان و بزرگسالان در روز سه‌شنبه، 5 تیرماه ساعت 19:30 در شهر سنندج برگزار می‌شود.

وی افزود: این همایش به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور و شهدای غزه (زادگاه امام شافعی) و ترویج فرهنگ صلح و دوستی بین اقوام مختلف برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان به برگزاری پویش «نذر شمع» به عنوان یکی از برنامه‌های جانبی این همایش بیان کرد: در این پویش، از شرکت‌کنندگان دعوت می‌شود تا با نذر شمع، یاد و خاطره شهدای ایران و غزه را گرامی بدارند.

وی با اشاره به پویش «نذر شمع»، برنامه‌های متنوع هنری و نمایشی نیز برای کودکان و بزرگسالان در نظر گرفته شده است، افزود: این برنامه‌ها شامل اجرای تئاتر، نمایش‌های عروسکی و مسابقات فرهنگی و هنری خواهد بود.

دریایی گفت: از تمامی شهروندان دعوت می‌شود تا با حضور در این همایش، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، در ترویج فرهنگ صلح و دوستی و وحدت بین اقوام مختلف، سهیم باشند.

انتهای پیام
captcha