کد خبر: 4226135
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱

اعزام کاروان راهیان نور بسیج ادارات به مریوان

مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه بیت‌المقدس کردستان از اعزام کاروان راهیان نور به مریوان خبر داد و گفت: این کاروان از یادمان شهدای زریوار بازید خواهند کرد.

محمدرضا رمضان‌زاده، مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه بیت‌المقدس کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، محمدرضا رمضان‌زاده، مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه بیت‌المقدس کردستان در همایش تجلیل از نخبگان و فعالان عرصه حجاب و عفاف که امروز، 20 تیر در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد، رعایت حجاب را زمینه‌ساز حفظ امنیت اجتماعی دانست و گفت: در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه برنامه‌های متنوعی در استان اجرا می‌شود.

وی تبیین و ارائه راهکارهای مبارزه با حجاب، برگزاری همایش با محوریت حجاب و عفاف و کارگاه‌های فرهنگی را از برنامه‌های تأثیرگذار در هفته حجاب و عفاف ذکر کرد و افزود: ارسال پیامک با موضوع حجاب و عفاف، برگزاری نشست هیئت اندیشه‌ورز، برگزاری کارگاه‌های آموزشی حجاب و عفاف، برپایی نمایشگاه با موضوع عفاف و حجاب، غبارروبی مزار شهدا از دیگر برنامه‌های اجرایی در این هفته است.

مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه بیت‌المقدس کردستان به اعزام کاروان راهیان نور در این هفته اشاره کرد کرد و گفت: کاروان راهیان نور بسیج ادارات فردا جهت بازدید از یادمان شهدای زریوار به مریوان اعزام خواهند شد.

فاطمه سهرابی، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد کردستان در این نشست با اشاره به دلایل بی‌حجابی در جامعه گفت: انحراف اخلاقی و اعتقادی، سستی ایمان، ستیز با جامعه، محدودیت انگیزه‌های سیاسی و از خودباختگی از دلایل فرهنگی و اعتقادی شناخته شده بی‌حجابی در جامعه است.

وی انگیزه‌های روانی را نیز در بی‌حجابی تأثیرگذار دانست و افزود: بررسی‌ها و تحقیقات بیانگر آن است که عوامل اجتماعی مانند تأثیرپذیری از محیط، نیاز به احترام، تظاهر به زیست مترقی اجتماعی به عنوان بخشی از مسائل اجتماعی در بی‌حجابی مؤثر است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد کردستان آگاهی پایین دختران در زمینه ویژگی‌های جسمی، روحی و روانی خود و عدم شناخت آقایان را مهم‌ترین علل بی‌حجابی دختران برشمرد و گفت: رشد کم فرهنگی خانواده‌ها و پدران به عنوان شاهراه آسیب اجتماعی خانواده‌ها در بی حجابی دختران نقش مهمی دارد.

انتهای پیام
captcha