کد خبر: 4226141
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶

دستگاه‌های دولتی کردستان فردا پنجشنبه دورکار شدند

دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع استاندار کردستان اعلام کرد با توجه به افزایش گرما و به منظور مدیریت مصرف انرژی، دستگاه‌های اجرایی استان فردا پنجشنبه ۲۱ تیرماه، دورکار خواهند بود.

دورکاری کارمندان

به گزارش ایکنا از کردستان، دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع استاندار کردستان اعلام کرد با توجه به افزایش گرما و به منظور مدیریت مصرف انرژی، دستگاه‌های اجرایی استان فردا پنجشنبه ۲۱ تیرماه، دورکار خواهند بود.

در متن اطلاعیه دفتر معاونت توسعه و مدیریت منابع استاندار کردستان آمده است: با توجه به پیش بینی افزایش دما و بنا به دستور استاندار در راستای مدیریت مصرف انرژی و به منظور حفظ پایداری شبکه برق استان و جلوگیری از احتمال قطعی برق، بنا به درخواست شماره ۲/۱۴۰۳/۲۲۵۷/۸۰۷ مورخ ۲۰ تیرماه جاری مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان فعالیت تمام ادارات استان به استثنا مراکز بهداشتی و درمانی و دستگاه‌های خدمات رسان و واحدهایی که به تشخیص مدیر مربوطه نیاز به حضور کارکنان هستند، در روز پنج شنبه ۲۱ تیرماه جاری به صورت دورکاری اعلام می‌شود.

در این اطلاعیه آمده است؛ رعایت صرفه جویی در مصرف برق، خاموش کردن سیستم‌های سرمایشی، روشن کردن ژنراتور برق (مولد خود تأمین) و نظارت مدیران بر حسن انجام آن کماکان مورد انتظار است.

انتهای پیام
captcha