بهرام مرادی، رئیس اداره برنامهریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفتوگو با ایکنا از کردستان، از آغاز فرایند آزمون شفاهی نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم ویژه بانوان خبر داد و گفت: این آزمون به همت داوران برجسته استانی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی افزود: ۲۰۱ نفر حافظ کردستانی در آزمون کتبی نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن که 15 اردیبهشتماه در استان برگزار شد، شرکت کردند و 117 نفر موفق به راهیابی به مرحله شفاهی شدند.
رئیس اداره برنامهریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: به پذیرفتهشدگان نهایی این آزمون مدارک درجه یک تا ۵ (دیپلم تا دکترا) حفظ قرآن اعطا خواهد شد که این مدارک همطراز با مدارک رسمی دانشگاهی و دارای ارزش استخدامی است.
وی به تغییر زمان برگزاری آزمون شفاهی اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن ویژه آقایان اشاره کرد و افزود: آزمون شفاهی ویژه آقایان به دلیل تعطیلی پنجشنبه به تاریخ یکشنبه، هفتم مردادماه جاری تغییر یافت.
مرادی از راهیابی 40 نفر از حفاظ قرآنی آقا به آزمون شفاهی نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم خبر داد و گفت: این آزمون یکم مرداد با حضور 22 نفر از حفاظ قرآنی بانو و آقا در شهرستان بانه برگزار شد.
انتهای پیام