کد خبر: 4229438
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸

شهادت هنیه آزادیخواهان جهان را برای شکست قطعی اسرائیل مصمم‌تر کرد

نماینده ولی فقیه در کردستان و استاندار کردستان در پیامی مشترک ضمن شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کردند: آزادیخواهان جهان را برای شکست قطعی رژیم اشغالگر قدس مصمم تر می کند

شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در کردستان و اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان در پیامی مشترک، شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس را تسلیت گفتند. در این پیام آمده است؛

﴿وَلَتَجِدَنَّهُمْ أَحْرَصَ النَّاسِ عَلَیٰ حَیَاةٍ وَمِنَ الَّذِینَ أَشْرَکُوا ۚ یَوَدُّ أَحَدُهُمْ لَوْ یُعَمَّرُ أَلْفَ سَنَةٍ وَمَا هُوَ بِمُزَحْزِحِهِ مِنَ الْعَذَابِ أَن یُعَمَّرَ ۗ وَاللَّهُ بَصِیرٌ بِمَا یَعْمَلُونَ﴾

بر تو (و بر همه) پیداست که یهود به حیات مادی حریص‌تر از همه خلق‌اند، حتی از مشرکان، و از این رو هر یهودی آرزوی هزار سال عمر می‌کند، ولی عمر هزار سال هم او را از عذاب خدا نرهاند، و خدا به کردار ناپسند آنان بیناست.

مجاهد بزرگ مقاومت شهید اسماعیل هنیه به شهیدالقدس حاج قاسم سلیمانی پیوست. او که جان خود را بر کف دست نهاده و آماده شهادت بود در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید تا ایران خونخواه وی شود.

امروز جبهه مقاومت عزادار شهادت این رهبر بزرگ و جان برکف است اما از خون شهیدان لاله‌های جدید می‌روید و مسلمانان و آزادیخواهان جهان را برای شکست قطعی رژیم اشغالگر قدس مصمم‌تر می‌کند. صهیونیست ها گرچه آرزوی عمر هزار ساله می کنند اما به وعده صادق قرآن از عذاب رهایی ندارند و بدست فرزندان جبهه مقاومت نابود خواهند شد.

اینجانبان شهادت مجاهد نستوه و اسوه صبر و مقاومت فلسطین را به محضر ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی)، جبهه مقاومت و امت بزرگ اسلامی تسلیت می‌گوییم و با این شهید عزیز و همه شهیدان قدس پیمان می‌بندیم تا آخرین قطره خون برای دفاع از حریم قدس جانانه پای وعده خود خواهیم ایستاد.

انتهای پیام
captcha