کد خبر: 4231536
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵

رعایت نکات تغذیه‌ای در پیاده‌روی اربعین

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت کردستان با اشاره به نحوه تغذیه سالم در سفر اربعین برای پیشگیری از گرمازدگی گفت: نوشیدن مایعات فراوان در حین پیاد‌روی بسیار حائز اهمیت است و برای نوشیدن نیازی نیست، صبر کنید تا تشنه شوید.

شیرین هدایت کردستانی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان کردستان

شیرین هدایت کردستانی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، با اشاره به توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی در پیاده‌روی اربعین حسینی گفت: نوشیدن مایعات فراوان در حین پیاد‌روی بسیار حائز اهمیت است و برای نوشیدن نیازی نیست، صبر کنید تا تشنه شوید.

وی افزود: خوردن نوشیدنی‌های شیرین باعث ازدست رفتن مایعات بدن و خوردن نوشیدنی بسیار سرد باعث بروز مشکلات گوارشی در طول سفر برای زائران اربعین حسینی خواهد شد.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت کردستان با اشاره به اینکه نوشیدنی‌های خیلی سرد باعث بروز مشکلات گوارشی می‌شود، افزود: بهتر است به آب، نمک و مواد معدنی اضافه کنید، چرا که تعریق شدید باعث می‌شود که نمک و مواد معدنی از بدن خارج شود و باید این املاح را جایگزین کرد.

وی با اشاره به اینکه نوشیدنی حاوی مقدار اندکی نمک با کمی آب لیمو ترش همراه با خاکشیر یا تخم شربتی می‌تواند جایگزین نمک و مواد معدنی باشد، بیان کرد: افراد دیابتی‌ و دارای فشار خون بهتر است بجای نمک از کمی آبلیمو، خاکشیر یا تخم شربتی در داخل آب ریخته و میل کنند.

کردستانی افزود: از نوشیدن غذاها، مایعات حاوی کافئین مثل قهوه، شکلات‌های کاکائویی، نوشابه و چای پررنگ خودداری کنید چرا که این مواد باعث دهیدراته و کم آب شدن بدن می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مصرف میوه‌ها بویژه سبزیجات به تأمین آب بدن کمک شایانی می‌کند، گفت: بهتر است خوردن پروتئین‌های حیوانی را در این ایام محدود کنید چرا که مصرف بیش از اندازه آنها باعث کم آبی بدن می‌شود.

انتهای پیام
captcha