کد خبر: 4241938
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱

راه‌یافتگان بخش نهایی هفتمین سوگواره عکس «قاب شیدایی» معرفی شدند

دبیرخانه هفتمین سوگواره عکس «قاب شیدایی» راه یافتگان بخش نهایی و نمایشگاهی سوگواره عکس «قاب شیدایی» با موضوع آیین گل‌گیران بیجار را معرفی کرد.

پوستر سوگواره عکس قاب شیدایی بیجار

به گزارش ایکنا از کردستان، اسعد فرهادی، رئیس حوزه هنری استان کردستان امروز، 21 مهر در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با اشاره به برگزاری سوگواره عکس قاب شیدایی در دو بخش عکس حرفه‌ای و موبایلی گفت: ۵۲۷ عکس از ۸۵ عکاس به دبیرخانه سوگواره ارسال شد.

وی تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه سوگواره عکس قاب شیدایی را ۴۱۲ اثر در بخش حرفه‌ای و ۱۱۵ اثر در بخش موبایلی ذکر کرد و افزود: براساس رأی هیئت داوران در نهایت 30 اثر از 18 عکاس در بخش حرفه‌ای  و 11 اثر در بخش موبایلی از 9 عکاس را جهت حضور در بخش نمایشگاهی و مرحله نهایی سوگواره معرفی کردند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان با اشاره به اینکه این سوگواره به منظور به تصویر کشیدن آیین سنتی گل‌گیران بیجار در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی برگزار شده است، بیان کرد: داوران هفتمین سوگواره عکس قاب شیدایی متشکل از سیداحسان باقری رئیس خانه عکاسان ایران، مسعود مرادسلیمی کارشناس ارشد عکاسی و از اساتید مطرح سنندجی و جمشید فرجوند فردا عکاس برجسته بین‌المللی از بیجار و با دبیریعمران کامیاب(اشرلو) هستند.

در بخش حرفه‌ای سوگواره:

-     ابراهیم باقرلو از تهران با دو اثر 
-     امیدمهاجر از قزوین با  2 اثر
-     امیدمحمدی ار بانه دو اثر
-    حمید سلیمانی  از بانه 2 اثر 
-    زهراحسین‌پور  از بیجار با 1 اثر 
-    زهره کبودوند از همدان با 1 اثر
-    سامان خدایاری از بیجار با 1 اثر 
-    سجاد مهربان از بیجار با 1 اثر 
-    سعیدرضا مقصودی  از اراک با 2 اثر
-    شیرکو مام آقا  از سقز با 2 اثر
-    عطیه علی حسینی از بیجار با 2 اثر
-    فربد باوه‌ای ۱عکس از سقز
-    فرزانه واعظ مؤمنی ۳عکس از بیجار
-     محمدشهبازی ۲عکس از یاسوکند
-    محمدعلی آقایی ۱عکس از بیجار
-     مهدی الله‌یاربیگی ۱عکس از البرز
-     نوشین وفادار ۱عکس از مشهد
-    سیده ویدا سیدالحسینی ۳ عکس از تربت حیدریه

اسامی راه یافتگان عکس دربخش جنبی

-    ابراهیم باقرلو  ۱عکس از تهران
-    امیدمحمدی ۲عکس از بانه
-    حمیدسلیمانی ۱عکس از بانه
-    سامان خدایاری ۱عکس از بیجار، 
-    سمیه احمدی ۱عکس از سقز
-     فربد باوه‌ای ۱ عکس از سقز
-    فرزانه واعظ مؤمنی ۱ عکس از بیجار
-    هلیا قادری  ۱ عکس از بیجار
-    محمد شهبازی با  ۱عکس از یاسوکند.

یادآور می‌شود؛ افتتاحیه این نمایشگاه همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه (ص)  سه شنبه 24 مهرماه در محل گالری مهر برگزار و برگزیدگان نهایی نیز در همان روز در مراسم اختتامیه سوگواره در محل پردیس سینمایی آزادی بیجار معرفی می‌شوند.

انتهای پیام
captcha