کد خبر: 4245459
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

اجلاسیه کنگره شهدای غریب اسارت کردستان در سنندج برگزار شد

اجلاسیه کنگره شهدای غریب اسارت کردستان با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کردستان امروز، 10 آبان در سنندج برگزار شد.

علیرضا شهسواری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، علیرضا شهسواری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان امروز، 10 آبان در اجلاسیه کنگره شهدای غریب اسارت کردستان گفت: در ادبیات عامه جهان و ادبیات معاصر واژه غربت معانی بیشماری دارد اما وقتی سه واژه شهید، غریب و اسارت در یک تابلو باهم دیده شوند، یاد حماسه عاشورا زنده می‌شود چرا که کربلا نماد تام و تمام غربت، ایثار و شهادت است.

وی افزود: بزرگداشت شهدای غریب در اسارت، تجسمی از حادثه کربلا است و شهیدان ما وارثان حادثه کربلا هستند،لذا تجلیل از این شهیدان تجلیل از سالار شهیدان است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان بیان کرد: استان کردستان با دارا بودن ۲۴۶ شهید بیشترین شهید غریب در اسارت را دارد و از این تعداد پنج نفر بانو و نفر ۱۱ روحانی هستند که این مهم مایه افتخار برای ایران و این سرزمین است.

وی در پایان گفت: پیش از برگزاری اجلاسیه و به همت دستگاه‌های اجرایی استان، برنامه‌ها و اقداماتی از جمله برگزاری مسابقات بازی‌های محلی‌، نشست با فعالان حوزه‌های فرهنگی و کانون‌ها و اجرای تئاتر در مدارس شاهد انجام و در نهایت به برگزاری این اجلاسیه منجر شد.

یادآور می‌شود؛ در ادامه اجلاسیه کنگره شهدای غریب اسارت کردستان چند برنامه فرهنگی برگزار شد و تعدادی از خانواده شهدای غریب در اسارت کردستان مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام
captcha