کد خبر: 4245974
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲

راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در کردستان برگزار شد

راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان روز استکبارستیزی با شعار «راهیان قدس» همزمان با سراسر کشور با حضور پرشور اقشار مختلف مردم در ۱۰ شهرستان کردستان آغاز شد.

راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان در سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان با شعار «راهیان قدس»، روز استکبارستیزی همزمان با سراسر کشور از ساعت 9:30 صبح امروز، با حضور پرشور اقشار مختلف مردم در سراسر استان آغاز شد.

مراسم راهپیمایی روز دانش‌آموز در سنندج مرکز استان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی از میدان آزادی به سمت پیاده‌راه فردوسی و میدان انقلاب برگزار شده است و راهپیمایان با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر صهیونیسم»، «اسرائیل بی‌ریشه ایران غزه نمیشه»، «هم غزه هم لبنان جانم فدای اسلام» راهپیمایی خود را شروع کردند.

در این راهپیمایی دانش‌آموزان و دانشجویان نسل‌های جدید انقلاب با حمل پارچه نوشته‌هاو پلاکاردهایی با مضامین ضداستکباری و عکس شهدای مقاومت بار دیگر با شهدای دانش‌آموز تجدید عهد کردند و خشم و انزجار خود را از جنایات استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و کشتار مردم بی‌گناه به ویژه کودکان غزه‌ای و لبنانی ابراز کردند.

مراسم راهپیمایی روز ملی استکبارستیزی در سایر شهرستان‌های استان کردستان با حضور مردم همیشه در صحنه و استکبارستیز استان به ویژه قشر دانش‌آموز با سردادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برگزار شد و راهپیمایی‌کنندگان خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی نشان دادند.

انتهای پیام
captcha