کد خبر: 4250619
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

۲ طرح نمازی در آموزش و پرورش کردستان رونمایی می‌شود

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش استان کردستان از رونمایی دو طرح نمازی در آستانه هفته بزرگداشت قرآن، عترت و نماز در آموزش و پرورش کردستان خبر داد.

پوستر طرح «100 مدرسه، ۱۰۰ مسجد، ۳۱۳ نو مؤذن»

مهدی انور، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: هفته قرآن دانش‌آموزی از ۱۰ تا ۱۶ آذرماه با شعار «نسل قرآنی، آرمان مقاومت» در مدارس سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که در طول سال تحصیلی برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود، افزود: در آستانه هفته بزرگداشت قرآن، عترت و نماز و با حضور میکائیل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از دو طرح نمازی استان کردستان رونمایی می‌شود.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اجرای دو طرح نمازی در استان بیان کرد: این دو طرح نمازی شامل «100 مدرسه، ۱۰۰ مسجد، ۳۱۳ نو مؤذن» و همایش «مهمانی نماز» است.

وی افزود: این دو طرح در راستای افزایش زیست مسجدی دانش‌آموزان، همراهی و همسویی اولیا با آموزشگاه در راستای توسعه و تعمیق فرهنگ اقامه نماز و ارتقای جایگاه و نقش هیئت‌های دانش آموزی در مدارس استان طراحی شده است.

انور در پایان گفت: از دکتر باقری برای حضور در پیش اجلاسیه نماز دانش‌آموزی و آئین تجلیل از حافظان قرآن مجید شهرستان مریوان دعوت شده است و رونمایی از طرح‌های ذکر شده در جریان این مراسم انجام می‌شود.

انتهای پیام
captcha