کد خبر: 4251655
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳

درآمیختن خون شهدای شیعه‌وسنی نشان از وحدت ناگسستنی ملت ایران دارد

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: درآمیختن خون شهدای شیعه‌وسنی در ایران اسلامی نشان از وحدت ناگسستنی بین ملت ایران دارد که همواره موجب یأس و ناامیدی دشمنان شده است.

مراسم استقبال از چهار شهید گمنام در سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا اقبال بهمنی، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری  امروز، ۱۱ آذر در مراسم استقبال از چهار شهید گمنام در سنندج، خروج جامعه از ظلمت و تاریکی را یکی از وظایف اصلی انبیاء الهی دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس مردم ایران از اقشار گوناگون برای رفع ظلم و تاریکی در کشور در میدان جنگ حضور داشتند و جان خود را فدا کردند.

وی با اشاره به اینکه امروز چهار ستاره راه هدایت در شهر سنندج حضور دارند و مردم این استان برای استقبال از پیکر این شهدا جمع شده‌اند، افزود: شهدای گمنام، شهدایی هستند که جان خود را فدا کردند تا عزت و سربلندی اسلام، ایران و مردم این دیار حفظ شود.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حضور شهدا بعد از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب پیام زیادی برای ملت دارد، بیان کرد: این جوانان در راه دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی به شهادت رسیده و خون پاکشان را فدا کردند امروز این رسالت تک‌تک ماست که رهرو این شهدا باشیم. انقلاب اسلامی به مرزهای ایران خلاصه نشده و تفکر این انقلاب الهی به جهان صادر شده‌ است.

وی دشمن‌شناسی را نیاز امروز دانست و ادامه داد: دشمنی دشمنان با اسلام و انقلاب هرگز تمامی ندارد و هر روز دست دشمن از آستینی بیرون می‌آید. روزی به شکل صدام و روزی در قالب داعش، باید مراقب هجمه‌های دشمنان باشیم.

ماموستا بهمنی افزود: یکی از دلایل مهم در شکست هجمه‌های دشمنان حضور مردم در صحنه است، همچنین وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی و پیروی از خط ولایت دیگر عامل پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار آن بوده‌است.

وی با بیان اینکه رهبر شجاع و همیشه در صحنه ملت ایران دلیل ترس دشمنان از این ملت است، یادآور شد:‌ رهبری الهی و وحدت و یکدلی بین اقوام و مذاهب ایرانی از دیگر مولفه‌های قدرتمند ملت ایران است.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد:‌ درآمیختن خون شهدای شیعه‌وسنی در ایران اسلامی نشان از وحدت ناگسستنی در بین ملت ایران است که همواره موجب یأس و ناامیدی دشمنان است.

وی افزود:‌ خون شهدا ضامن بقای انقلاب اسلامی است و امروز اگر مسئولان نظام به این مردم خدمت نکنند، مدیون خون شهدا خواهند بود. امروز اگر مسئولان نظام به این مردم خدمت نکنند مدیون خون شهدا خواهند بود.

ماموستا بهمنی در پایان گفت: ما در همین کردستان روحانیونی داشتیم که تنها به خاطر خدمت به مردم از سوی ضد انقلاب به بدترین شیوه‌ها شکنجه و به شهادت رسیدند؛ ما در برابر خون این شهدا مدیون هستیم.

انتهای پیام
captcha