به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا محمداشرف ایلبیگی، سرپرست معاونت فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور امروز، 16 دی در نشست با کارکنان حوزه فرهنگی، گفت: مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه طلاب و روحانیون اهل سنت در هفته آینده برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این دوره مسابقات با توجه به استقبال بسیار خوب در این دوره به صورت دو روزه برگزار خواهد شد، افزود: یازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن ویژه طلاب و روحانیون اهلسنت کشور تحت عنوان گرامیداشت شهدای غزه و لبنان و جبهه مقاومت برگزار میشود.
سرپرست معاونت فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور از رشد 3 برابری شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات نسبت به دوره قبل خبر داد و بیان کرد: سال گذشته 40 نفر شرکت کرده بودند امسال این میزان به 148 نفر ارتقا پیدا کرده است.
به گفته وی، در نخستین روز 40 نفر از آقایان و 50 نفر از بانوان طلاب و روحانیون اهل سنت با هم رقابت خواهند کرد و مابقی شرکتکنندگان در دومین روز با هم رقابت خواهند کرد.
انتهای پیام