به گزارش ایکنا از کردستان، علی اکبر ورمقانی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کردستان در مراسم افتتاحیه مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه طلاب و روحانیون اهل سنت که امروز، 17 دی در کتابخانه امام خامنهای برگزار شد، گفت: حضور در محفل قرآنی و مسابقات قرآنی به ویژه جمع طلاب و روحانیون بسیار ارزشمند است.
وی افزود: مسابقه یک حس رقابت و برتریجویی را با خود به همراه دارد و چه زیباست که این حس رقابت و برتریجویی در امور قرآنی و در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی باشد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کردستان بیان کرد: ما به عنوان یک جامعه بزرگ مسلمانان باید در قرآن کریم کنکاش کرده و راهکار رفع تمام امور در زمینههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و... را در این کتاب بزرگ و عظیم بیابیم. لذا باید گفت تمسک و توسل و عمل به قرآن کریم راه نجات همه ما خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه مأنوس شدن و عحین شدن با قرآن در جامعه باید نهادینه شود، افزود: خانوادههای کردستانی در گذشته اولین آموزش و اطلاعاتی که به فرزندان میدادند، آموزش و یادگیری قرآن قبل از مدرسه بود و کودکان روخوانی قرآن را به روش حنجی کردن که مختص کُردهای این منطقه بود، یاد میگرفتند.
ورمقانی با اشاره به اینکه خانواده باید در کنار تلاوت و روخوانی قرآن کریم به مفاهیم و معانی انسانساز این کتاب آسمانی توجه کرده و بیشتر با قرآن انس بگیرند، اظهار کرد: ما انسانها برای رهایی از تمام مشکلات و مسائل زندگی باید به قرآن عمل کرده و این امر را در بطن جامعه عمومی کنیم بعد از ورود قرآن به جامعه، تمام مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... برای ما مرتفع خواهد شد.
وی افزود: ما انسانها همواره گرفتار کارهای روزمره خود هستیم اما نباید این امور موجب شود که مأنوس شدن با قرآن را نادیده نگیریم لذا هر انسانی باید حداقل دو بار در سال قرآن را ختم کرده است و عمل به قرآن را در اولویت امور خود قرار دهیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کردستان با اعلام اینکه یکی از تکیهگاههای وحدت در اسلام قرآن کریم بوده است، گفت: ما مسلمانان حول محور وحدت میتوانیم همگرا بوده و با هم باشیم لذا باید تمسک به قرآن را در اولویت امور خود قرار دهیم.
انتهای پیام