کد خبر: 4261910
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳

تمدید شرکت در دومین جشنواره سراسری قرآنی «حیات» در کردستان

رئیس بسیج دانشجویی استان کردستان از تمدید مهلت شرکت در جشنواره قرآن و عترت «حیات» تا پایان بهمن‌ماه در کردستان خبر داد و گفت: این جشنواره با شعار «با قرآن پیش به سوی فتح» ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود.

توحید رستمی، رئیس بسیج دانشجویی استان کردستان

توحید رستمی، رئیس بسیج دانشجویی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: جشنواره سراسری قرآن و عترت «حیات یا حس یک انتخاب تازه» ویژه دانشجویان همزمان با سراسر کشور در استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مهلت شرکت در این دوره از جشنواره سراسری قرآن و عترت «حیات» تا پایان دی بوده که به دلیل استقبال دانشجویان تا پایان بهمن تمدید شد، افزود: این دوره از جشنواره قرآن در ۱۷ رشته نوین و جذاب برگزار می‌شود.

رئیس بسیج دانشجویی استان کردستان به مزایای شرکت در این جشنواره اشاره و بیان کرد: فرصتی برای به نمایش گذاشتن استعدادها و توانمندی‌های قرآنی، امکان رقابت با بهترین‌های کشور و دریافت جوایز ارزشمند و گواهینامه‌های معتبر از مزایای شرکت در این جشنواره است.

وی ادامه داد: طرح حیات در 3 مرحله آموزش و یادگیری، سازماندهی و ثبت‌نام و مسابقات مرحله‌ای همراه با یک کتاب آموزشی به‌عنوان محتوا در قالب جشنواره ملی برگزار می‌شود.

رستمی اظهار کرد: ایجاد انس با قرآن کریم از طریق حفظ آیات موضوعی کتاب الهی، فرازهای مرتبط از نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه ویژه آحاد دانشجویان در زمینه آشنایی با سبک زندگی اسلامی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی سهمیه استان کردستان در جشنواره سراسری قرآن و عترت «حیات» را 700 نفر ذکر کرد و یادآور شد: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر به لینک https://rafda.ir/hayat1403 مراجعه کنند.

رئیس بسیج دانشجویی استان کردستان با اشاره به اینکه این جشنواره در چهار بخش فنی (7 رشته)، انگیزشی (7 رشته) و ویژه (۱رشته) و گروهی (2 رشته) برگزار می‌شود، اظهار کرد: اذان(ویژه آقایان)، حفظ جزء30، روایتگری قرآنی(فارسی/عربی/انگلیسی)، مناجات و دعاخوانی، قرائت تحقیق، مفاهیم و حیات(حفظ موضوعی) از هفت رشته فنی این دوره از مسابقات است.

وی نهج‌البلاغه، قرآن برای جهان(حفظ انگلیسی)، قرائت تقلیدی، سیرت (زندگی‌نامه ائمه هدی(ع)، پادکست زندگی‌نامه اهل بیت(ع)، تصویرگری هوش مصنوعی(با آیات قرآن) و خوشنویسی آیات مقاومت را از رشته‌های انگیزشی این دوره از جشنواره ذکر کرد. تواشیح (ویژه آقایان) و تئاتر قرآنی(ویژه بانوان) در بخش گروهی و بخش ویژه این دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت «حیات» است.

وی در پایان گفت: برگزاری مسابقه در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی (رده‌بندی) و نهایی است که مرحله استانی (مقدماتی) در بازه 20 دی تا 20 اسفند امسال، مرحله نیمه نهایی به صورت مجازی و در 29 و 30 فروردین 1404 با احتساب حد نصاب نمره به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha