کد خبر: 4271752
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰

چهار شهید دانشگاه پیام نور دانشنامه افتخاری دریافت کردند

شهید حسن یوسفی، شهید متین ساعدی، شهید جلال اعتماد و شهید داوود عبداللهی از شهدای دانشجوی دانشگاه پیام نور کردستان هستند که در یادواره شهدا، دانشنامه افتخاری به هر چهار شهید گرانقدر تقدیم شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان شامگاه گذشته 22 اسفند در مراسم یادوار چهار شهید دانشگاه پیام نور که مناسبت روز شهید در این دانشگاه برگزار شد، از جانفشانی مرزبانانی که در سرما و گرما پاسدار امنیت مرزهای ایران هستند، قدردانی کرد.

وی در ادامه نسبت به مطالعه وصیت‌نامه‌ها و کتاب‌های مربوط به شهدا توصیه کرد و افزود: دغدغه شهدا امنیت ما بود لذا باید قدردان آنان باشیم. امنیت هر جامعه با کمک مردم که قوی‌ترین مؤلفه امنیت هستند، برقرار و بردوام خواهد ماند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، با اشاره به ایثارگری‌های شهدا در برهه‌های حساس تاریخ ایران، تأکید کرد: ایثارگری‌های شهدا عامل استقلال، ثبات، امنیت و آرامش کشور است.

وی افزود: تا زمانی که روحیه شهادت‌طلبی و ایثارگری در وجود مردم و جوانان ما هست، دشمنان باید آرزوی به‌ خطر انداختن امنیت و آسایش این کشور را به گور ببرند.

ورمقانی در پایان سخنان خود، کردستان را پاره تن ایران نامید و دعا کرد خداوند به مسئولان توفیق دهد به این ملت که سزاوار خدمت هستند، صادقانه خدمت کنند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در کردستان در ادامه این همایش گفت: شهدا یا در زمان زندگی خود و یا بعد از شهادت الگو می‌شوند و جوانان باید پیرو روش و منش آنان باشند.

وی افزود: نکته اساسی در ویژگی شهدا، ایثار و از خودگذشتگی است و مدافعان وطن که لباس دفاع بر تن می کنند، آماده گذشتن از جان خود شده اند. شهید تبیین‌گر است و هر چهار شهید گرانقدر مدافع امنیت و وطن این دانشگاه این ویژگی را دارند.

نماینده ولی فقیه در کردستان بیان کرد: عده‌ای تلاش کردند تا در قضایای سال ۱۴۰۱، کار بزرگ نیروهای نطامی و امنیتی را بی‌ارزش کنند ولی به واسطه ویژگی تبیین‌گری شهدا، موفق نشدند.

سردار علی آزادی، فرمانده انتظامی کردستان هم در این مراسم معنوی اظهار کرد: امنیت کنونی کشورمان مرهون ایستادگی خانواده شهدا و جانفشانی شهداست. در مقایسه ایران اسلامی با کشورهای منطقه می‌شود به تفاوت عمیقی دست یافت که آن هم فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی با بیان اینکه به فرموده امام خمینی( ره) خانواده شهدا، چشم و چراغ این کشورند، اظهار کرد: دانشجویان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی با الگوگیری از شهدا، با تهذیب نفس خود را برای ادامه راه روشن شهدا آماده کنند.

فریدون احمدی، سرپرست دانشگاه پیام نور کردستان  در ادامه این مراسم اظهار کرد: شهدا، زندگان ابدی هستند و این بالاترین مقامی است که خداوند به بندگان خود عطا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه شهدایی که در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی از جان خود گذشتند با احساس وظیفه و تکلیف وارد عرصه شدند، افزود: ما نیز مکلفیم که مسیر نورانی آنان را ادامه دهیم.

یادآور می‌شود؛ شهید حسن یوسفی، شهید متین ساعدی، شهید جلال اعتماد و شهید داوود عبداللهی از شهدای دانشجوی دانشگاه پیام نور کردستان هستند که در این مراسم ضمن تجلیل از خانواده‌ شهدا، دانشنامه افتخاری به هر چهار شهید گرانقدر تقدیم شد.

انتهای پیام
captcha