کد خبر: 4274445
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸

برگزاری کارگاه «توانمندسازی سبک زندگی قرآنی» در کردستان

دبیر قرارگاه جلسات خانگی قرآن استان کردستان از برگزاری دو کارگاه «توانمندسازی سبک زندگی قرآنی» برای ۵۰ مربی قرآنی استان کردستان خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام سیداحمد موسوی، دبیر قرارگاه جلسات خانگی قرآن استان کردستان با اشاره به همایش‌های قرآنی گفت: در ماه مبارک رمضان دو کارگاه «توانمند‌سازی سبک زندگی قرآنی» ویژه مربیان جلسات خانگی قرآن برگزار و طرح زندگی با آیه‌ها برای این مربیان تبیین شد.

وی افزود: ۵۰ جلد کتاب از سازمان تبلیغات اسلامی برای مربیان جلسات خانگی قرآن کریم تهیه و بین آن‌ها تقسیم و ستاره‌سازی برای مربیان توضیح داده شد. 

دبیر جامعه قرآنی عصر استان کردستان تعداد جلسات خانگی قرآن ثبت شده در استان کردستان بیان کرد: ساماندهی و تشکیل گروه برای ۷۰ جلسه خانگی قرآن که قبل از ماه مبارک رمضان به ثبت رسیده بود انجام شد و در ماه مبارک رمضان امسال نیز ۲۰ جلسه ثبت شد. 

وی در پایان گفت: در سرکشی به منازل، پرچم جلسات خانگی قرآن کریم به مربیان اهداء و به ۲۰ منزل نیز سرکشی شد و از خانواده هایی که این جلسات را برگزار و در این راه تلاش بی‌دریغ دارشتند قدردانی صورت گرفت.‌

انتهای پیام
captcha