کد خبر: 4277228
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی مساجد کردستان:

دهه کرامت فرصت مغتنمی برای تقویت باورهای دینی است

بهزاد کیامهر گفت: دهه کرامت فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) و تقویت باورهای دینی نسل جوان است.

بهزاد کیامهر، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی – هنری مساجد کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، بهزاد کیامهر، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی – هنری مساجد کردستان امروز، 30 فروردین‌ماه در نشست هماهنگی دهه کرامت و گرامیداشت شهدای خدمت، گفت: دهه کرامت فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع)و تقویت باورهای دینی نسل جوان است.

وی با اشاره به نقش کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در بزرگداشت‌های ملی و مذهبی افزود: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با اجرای برنامه‌های متنوع در تلاش‌اند پیام کرامت، ایثار و خدمت را در جامعه گسترش دهند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان کردستان گفت: گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی احترام به فداکاری کسانی است که جان خود را در مسیر خدمت به مردم نثار کردند. این مناسبت‌ها باید با حضور گسترده مردم و در فضای حقیقی و مجازی با کیفیت مناسب برگزار شوند.

انتهای پیام
captcha