به گزارش ایکنا از کردستان، کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت کردستان امروز، 9 اردیبهشت در همایش حج ۱۴۰۴ ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه (س) و امام رضا(ع) گفت: نخستین خانهای که برای نیایش و عبادت مردم بنا شده، خانه خدا در مکه است و باید حجاج قدردان این فرصت باشند که خداوند آنان را به عنوان مهمان در حج امسال پذیرفت.
وی با اشاره به ثبتنام شش هزار زائر حج تمتع از استان کردستان، افزود: از بین این تعداد فرد ثبتنامی شما هزار و 365 نفر را خداوند امسال به عنوان مهمان پذیرفته و عازم سرزمین وحی خواهید شد. امیدواریم این معنویت و نورانیت که در درون حجاج ایجاد شده در پایان سفر حج نیز ماندگار باشد و زمینه اتصال فرد به قدرت احدیت باشد.
مدیرکل حج و زیارت استان کردستان با تأکید بر اهمیت حفظ معنویت در طول سفر بیان کرد: حج تنها یک سفر نیست، بلکه ثمره این سفر معنوی، تقوای الهی و معنویت بوده که در وجود زائران سالها باقی میماند و باید حفظ شود.
وی به گزارشی از اعزام زائران در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: حج و زیارت استان کردستان بعد از ده سال آغاز اعزام زائران حج عمره ۵۹ کاروان با ظرفیت شش هزار نفر از استان کردستان را داشتهایم که بین استانهای منطقه غرب کشور رتبه اول در تخصیص کاروان را داشته است.
وی با اشاره به اعزام ۱۰ کاروان کاروان حج تمتع طی سالجاری ادامه داد: ظرفیت امسال برای حج تمتع هزار و ۳۶۵ نفر است که نسبت به سال گذشته در اعزام کاروان حج تمتع ۲۰ درصد افزایش داشتهایم.
شیرزادی به افزایش تعداد اعزامها به عتبات عالیات اشاره کرد و یادآور شد: در گذشته ما فقط 18 کاروان اعزامی داشتهایم اما در سال 1403 موفق به اعزام 4۳ کاروان عتبات عالیات شدیم که از این تعداد 22 کاروان مختص اهل سنت استان کردستان هستند.
وی از تمامی کارگزاران و خادمان زائران تقدیر و اظهار کرد: این خادمان در کنار زائران خواهند بود تا سفری همراه با رضایت خداوند متعال را تجربه کنند. ما خادمان بیمنت حجاج و زوار عتبات عالیات هستیم.
مدیرکل حج و زیارت به اعلام آمادگی 80 نفر از کارگزاران و خادمان کردستانی برای فعالیت در اعزام زائران اربعین اشاره کرد و افزود: دوم تا هفتم خردادماه برای اعزام زائران حج تمتع استان کردستان اختصاص یافته است و زائران کردستانی از فرودگاه همدان اعزام خواهند شد.
وی در پایان گفت: پروازهای اعزام زائران سرزمین وحی طی پنج تا هفت روز انجام خواهد شد که زوار کردستانی مدینه بعد هستند یعنی ابتدا به مکه مشرف خواهند شد.
انتهای پیام