کد خبر: 4281701
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰

نوای «هزار دف» در پالنگان طنین‌انداز می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: جشن بزرگ «هزار دف» به‌عنوان یکی از آیین‌های فاخر موسیقی عرفانی کشور، سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در روستای گردشگری پالنگان برگزار می‌شود.

منصور مهرزاد، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، منصور مهرزاد، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان امروز، 21 اردیبهشت در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان گفت: آیین هزار دف یکی از باشکوه‌ترین رویدادهای فرهنگی و هنری استان کردستان است که همه‌ساله با حضور پرشور گروه‌های دف‌نوازی و علاقه‌مندان به موسیقی عرفانی از سراسر کشور و نیز گردشگران داخلی و خارجی سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه در روستای پالنگان برگزار می‌شود.

وی افزود: این مراسم که ریشه در باورها و سنت‌های دیرینه منطقه دارد، در فضایی معنوی و در دل طبیعت بکر پالنگان، با حضور هنرمندان برجسته دف‌نواز و گروه‌های موسیقی آیینی اجرا خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: در مراسم سال گذشته، بیش از ۵۶ هزار گردشگر داخلی و خارجی به روستای پالنگان سفر کردند و در این آیین معنوی حضور یافتند و امسال نیز پیش‌بینی می‌شود این رقم با توجه به شرایط مساعد و ظرفیت‌های فراهم شده افزایش یابد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه پالنگان در برنامه‌های توسعه گردشگری کشور یادآور شد: روستای تاریخی پالنگان به‌عنوان یکی از هشت روستای منتخب ایران، برای رقابت در پروژه جهانی روستاهای برتر گردشگری سال ۲۰۲۵ معرفی شده است.

مهرزاد اظهار کرد: برگزاری مستمر رویدادهایی نظیر آیین هزار دف، علاوه بر حفظ و ترویج میراث معنوی، نقش مهمی در رونق گردشگری، اقتصاد محلی و معرفی فرهنگ منطقه به جهانیان ایفا می‌کند.

یادآور می‌شود، روستای پلکانی پالنگان از توابع شهرستان کامیاران، با طبیعتی کوهستانی و معماری منحصربه‌فرد، یکی از مقاصد مهم گردشگری غرب کشور به شمار می‌رود که همه‌ساله میزبان گردشگران بسیاری از داخل و خارج کشور است.

انتهای پیام
captcha