کد خبر: 4285951
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳

عمل به قرآن، کلید حل بحران‌های جوامع اسلامی است

نماینده ولی فقیه در کردستان با تأکید بر اهمیت توجه به قرآن، عمل به آموزه‌های قرآن را تنها راهکار مؤثر برای رفع مشکلات و بحران‌های جوامع اسلامی برشمرد.

عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی شهرستان قروه با تأکید بر اهمیت قرآن در حل مشکلات جامعه، گفت: تنها راه برون رفت از وضعیت اسفبار کنونی جوامع اسلامی، از جمله شرایط سخت مردم غزه، عمل به قرآن کریم و توجه به علوم شریف قرآنی است.

وی با اشاره به اینکه دنیا در حوزه امور مادی و معنوی رو به اضمحلال است، بازگشت به قرآن کریم با بهره‌مندی از ۶۲۳۴ آیه را راهگشای مشکلات دانست.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان، قرآن را قانون اساسی مسلمانان معرفی و بیان کرد: در هر شرایطی می‌توان به قرآن پناه برد و از آموزه‌های آن بهره جست و این امر نیاز کنونی جامعه به ویژه برای جوانان است. 

وی با تأکید بر اهمیت نقش شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی، جلسات با محوریت قرآن را مقدس خواند و خواستار حضور فعال تمامی اعضا در این مجامع شد.

حجت‌الاسلام پورذهبی با بیان اینکه کار شورای توسعه قرآنی امری انفرادی نیست، خواستار مشارکت تمامی نهادها، به ویژه حوزه‌های علمیه، در گسترش کلام الهی شد. 

وی فعالیت قرآنی را فراتر از صرفاً قرائت و حفظ دانست و عمل به دستورات قرآنی مانند رسیدگی به فقرا و توجه به معارف دین را از ضروریات فعالیت‌های قرآنی برشمرد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر ضرورت مردمی‌سازی فعالیت‌های قرآنی، افزود: نباید به جلسات دولتی اکتفا کرد، بلکه فعالیت‌های قرآنی باید به صورت مردمی و با مشارکت فعال مردم گسترش یابد و شورای توسعه قرآنی نیز بر این برنامه‌ها نظارت کند.

وی روخوانی، حفظ، تفسیر و تدبر در کلام الهی را از جمله موارد مهمی دانست که باید در تمامی جلسات و برنامه‌های قرآنی مورد توجه قرار گیرد.
حجت‌الاسلام پورذهبی در پایان، مطالعه قرآن کریم را برای همه اقشار جامعه ضروری دانست و خدمت به قرآن را عامل برکت در زندگی خواند و خواستار توجه بیشتر به این کتاب آسمانی در زندگی فردی و اجتماعی شد.

انتهای پیام
captcha