کد خبر: 4288780
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰

حفظ وحدت ملی و پشتیبانی از نیروهای مسلح مهم‌ترین مسئله در کشور است

نماینده ولی فقیه در استان کردستان تأکید کرد: امروز مهم‌تر از هر چیز، حفظ وحدت ملی، پشتیبانی از نیروهای مسلح و دفاع از کیان میهن اسلامی است و مردم استان نیز باید بیش از گذشته هوشیار باشند، چرا که دشمن، جان انسان‌های بی‌گناه را هدف قرار داده و نشان داده که به هیچ اصولی پایبند نیستند.

عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، ضمن محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، گفت: پس از دو سال جنایت رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۶۰ هزار نفر شد، این بار در تجاوز مستقیم به خاک جمهوری اسلامی ایران، چهره واقعی و خوی استبدادی رژیم صهیونیستی، آمریکا و هم‌پیمانان آن‌ها بیش از پیش برای جهانیان آشکار شد.

وی افزود: در حالی که جمهوری اسلامی ایران در میانه مذاکرات با آمریکا قرار داشت، رژیم صهیونیستی بدون هیچ مقدمه‌ای به خاک ایران اسلامی تجاوز کرد و ده‌ها نفر از هم‌وطنان ما را که بیشترشان از مردم عادی بودند، به شهادت رساند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان ادامه داد: این جنایت نشان داد که این رژیم غاصب به هیچ‌یک از اصول انسانی و بین‌المللی پایبند نیست و با ادعای برتری‌طلبی، همواره به دنبال ایجاد ناامنی و تجاوز است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نیز پاسخ قاطع و شایسته‌ای را به این حمله داد که این پاسخ با توجه به خسارات وارد شده به دشمن، اقدامی بسیار قاطع، جانانه و شایسته بوده است و درس خوبی را به آن‌ها داد. ما امیدواریم این پاسخ ایران ادامه‌دار باشد و دشمن زبون صهیونیستی را سر جای خود بنشاند.

حجت‌الاسلام پورذهبی تأکید کرد: امروز مهم‌تر از هر چیز، حفظ وحدت ملی، پشتیبانی از نیروهای مسلح و دفاع از کیان میهن اسلامی است و مردم استان نیز باید بیش از گذشته هوشیار باشند، چرا که دشمن، جان انسان‌های بی‌گناه را هدف قرار داده و نشان داده که به هیچ اصولی پایبند نیستند.

وی با اشاره به اینکه با اتحاد، همبستگی و هوشیاری مردم، قطعاً از این روزهای سخت و پرفشار عبور خواهیم کرد، اظهار کرد: سه قشر مهم در کشور ما مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند، فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌دفاع که این اقدام، مصداق آشکار جنایت علیه بشریت است.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: نخبگان، جوانان و فرهیختگان کشور وظیفه دارند با افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی، جامعه را نسبت به این جنایات بیدار کنند و در مسیر روشنگری و آگاهی‌بخشی گام بردارند.

وی در پایان گفت: در جریان حمله اخیر، دست‌کم ۳۰ زن و ۲۰ کودک مظلومانه به شهادت رسیدند که این تجاوز وحشیانه نه‌تنها تعرض به خاک کشور، بلکه تعرض به جایگاه انسانیت است که از سوی رژیمی خبیث و مستکبر صورت گرفته است.

انتهای پیام
captcha