کد خبر: 4296448
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵

طرح ملی «شهید روح‌الله عجمیان» در کردستان اجرا شد

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: در راستای ارتقای فضای آموزشی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، طرح ملی «شهید روح‌الله عجمیان» با شعار محوری «می‌سازیم تا ساخته شویم» به مرحله اجرا درآمد.

سید فواد حسینی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان

سیدفواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: در راستای ارتقای فضای آموزشی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گران‌قدر، طرح ملی «شهید روح‌الله عجمیان» با شعار محوری «می‌سازیم تا ساخته شویم» به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: این طرح با هدف مرمت و شاداب‌سازی مدارس در مناطق کمتر برخوردار آغاز شده و از ۴ تا ۸ مردادماه، شهرستان‌های لردگان، فلارد و خانمیرزاد در استان چهارمحال‌وبختیاری میزبان این طرح خواهند بود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: در این اقدام خداپسندانه، ۳۰ نفر از اعضای گروه‌های جهادی شهید محسن عباسی وابسته به سازمان بسیج دانش‌آموزی استان کردستان، به یاد پنج هزار و ۵۳۶ شهید سرافراز استان کردستان حضور فعال دارند.

وی با اشاره به اینکه طرح ملی شهید عجمیان جایی‌ است که دیوارهای مدارس روایتگر عشق، ایثار و همت نسل آینده‌ساز این سرزمین است، افزود: با تلاش‌های بی‌وقفه نیروهای جهادی، مدارس نه‌تنها مرمت می‌شوند، بلکه جانی تازه به محیط تعلیم و تربیت بخشیده می‌شود.

حسینی در پایان گفت: این طرح نه فقط گامی مؤثر در بهبود فضای آموزشی، بلکه نمایان‌گر پیوند عمیق نسل امروز با ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار است.

انتهای پیام
captcha