کد خبر: 4300413
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶

دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کردی سقز معرف شد

با حکم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، هنرمند و استاد پرآوازه کردستان، قطب‌الدین صادقی به‌عنوان دبیر بیستمین جشنواره تئاتر کردی سقز معرفی شد.

انتصاب قطب الدین صادقی به عنوان دبیر جشنواره تئاتر کردی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، قطب‌الدین صادقی، نویسنده، کارگردان و استاد برجسته دانشگاه به‌عنوان دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کردی سقز منصوب شد.

صادقی از چهره‌های شاخص تئاتر ایران با کارنامه‌ای غنی در عرصه نمایشنامه‌نویسی، کارگردانی و آموزش دانشگاهی است که می‌تواند با تجربه و نگاه علمی خود زمینه‌ساز ارتقای کیفی و محتوایی این رویداد مهم شود و جشنواره را وارد فصلی تازه از شکوفایی هنری کند. 

یادآور می‌شود، تاکنون 19 دوره این جشنواره تئاتر با حضور پرشور هنرمندان و استقبال مردمی برگزار شده، اما عمده مشکلات این جشنواره تأمین اعتبارات مالی است که در سالیان متمادی چالش‌های بزرگی را برای دبیران و برگزارکنندگان به‌وجود آورده است.

انتهای پیام
captcha