کد خبر: 4309454
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷

طنین دلنشین کلام وحی در دانشگاه فرهنگیان کردستان

محفل نورانی و معنوی انس با قرآن کریم با استقبال پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه فرهنگیان و با حضور قاریان برجسته ملی، استاد وحید خزاعی و استاد قاسم مقدمی امروز، 15 مهر در سالن اصلی این دانشگاه برگزار شد.

محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه فرهنگیان

به گزارش ایکنا از کردستان، محفل نورانی و معنوی انس با قرآن کریم با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و تعمیق آموزه‌های آسمانی در فضای دانشگاهی و به مناسبت برگزاری چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان کردستان برگزار شد که با استقبال کم‌نظیری از سوی دانشجویان مواجه شد.

دکتر سیدشهاب ارکیان، رئیس دانشگاه فرهنگیان در این محفل معنوی انس با قرآن ضمن خیرمقدم به دانشجویان و قاریان برجسته، بر اهمیت و نقش محوری قرآن کریم در تمامی ابعاد زندگی انسان، به ویژه در تربیت نسل آینده معلمان کشور، تأکید کرد.

وی با اشاره به مسئولیت خطیر دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به عنوان تربیت‌کنندگان نسل‌های آتی، افزود: قرآن کریم تنها یک کتاب برای تلاوت و حفظ نیست، بلکه نقشه راه سعادت بشر است. دانشجویان و معلمان ما باید در عمل به دستورات قرآن پیشگام باشند. عمل به قرآن است که می‌تواند تحول‌آفرین باشد و روح و جان جامعه را پالایش کند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان دانشجویان را به تدبر و تفکر عمیق در مفاهیم قرآنی فراخواند و تأکید کرد: تنها با درک صحیح و به‌کارگیری آموزه‌های قرآنی می‌توان در مسیر تعلیم و تربیت به اهداف عالیه دست یافت و نسلی متعهد و متخصص تربیت کرد.

آغازگر این محفل معنوی، تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط یکی از قاریان ممتاز دانشجو بود که نویدبخش فضایی آکنده از آرامش معنوی بود. در ادامه، حاضران از نوای دلنشین و تلاوت‌های فاخر دو تن از قاریان برجسته و نام‌آشنای کشور، استاد وحید خزاعی و استاد قاسم مقدمی، بهره‌مند شدند. تلاوت‌های مسحورکننده این اساتید با استقبال و تشویق پرشور دانشجویان همراه شد و فضای محفل را غرق در نور و معنویت کرد.

یادآور می‌شود؛ این محفل باشکوه با اهدای لوح تقدیر و هدایا به قاریان و فعالان قرآنی دانشگاه به پایان رسید و دانشجویان را با کوله‌باری از معنویت و عطر کلام وحی، راهی فعالیت‌های روزانه خود کرد.

انتهای پیام
captcha