کد خبر: 4317542
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹

دفتر نهاد رهبری، مرکز اندیشه‌سازی و هدایت فکری نسل جوان است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان، با اشاره به اهمیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، تنها یک مجموعه فرهنگی نیست بلکه مرکز اندیشه‌سازی و هدایت فکری نسل جوان است. ما در استان کردستان تلاش کرده‌ایم تکریم استادان، کارکنان و دانشجویان را محور کار قرار دهیم

تکریم و معارفه مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام حبیب حاتمی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان امروز، 26 آبان‌ماه در تکریم و معارفه مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان، با گرامیداشت تلاش‌ها و خدمات ارزشمند مسئولان سابق دفتر نهاد دانشگاه‌های استان گفت: امیدواریم مسئولان جدید با همان رویکرد تعهد، اخلاق و خدمت‌رسانی مسیر موفق آنان را ادامه دهد.

وی با تأکید بر نقش پیونددهنده دانشگاه و روحانیت افزود: همواره تلاش کرده تا در مسیر خدمت، عامل وصل کردن نه فصل کردن باشم، من کسب موفقیت و رتبه علمی دیگران را افتخار خود می‌دانم و این روح جمعی، اساس هم‌افزایی علمی و اخلاقی بین جامعه دانشگاهی است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان با اشاره به اینکه دانشگاه نه‌فقط مرکز آموزش بلکه قلب تپنده فرهنگ عمومی مردم است، بیان کرد: دانشگاه و اساتید سرمایه‌های واقعی هر جامعه‌اند. 

وی در ادامه با اشاره به اهمیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، تنها یک مجموعه فرهنگی نیست بلکه مرکز اندیشه‌سازی و هدایت فکری نسل جوان است. ما در استان کردستان تلاش کرده‌ایم تکریم استادان، کارکنان و دانشجویان را محور کار قرار دهیم و شعار «برای هر کسی، در هر جای کوچک می‎توان عزت نهاد و تکریم کرد» را به عمل تبدیل کنیم.

حجت‌الاسلام حاتمی با تأکید بر نگاه گسترده و انسانی اسلام نسبت به خدمت عمومی اظهار کرد: در مسیر تقریب مذاهب گام برداشته‌ام، اما امروز فراتر از آن به تقریب ادیان و بلکه تقریب انسانیت نزدیک می‌شوم، چراکه باور دارم همان‌گونه که امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر فرمودند، مردم یا برادران دینی ما هستند یا در آفرینش با ما هم‌نوع‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، استان کردستان را از فرهنگی‌ترین استان‌های ایران دانست ویادآور شد: با شناختی که از سراسر کشور دارم، باید بگویم کردستان در رأس استان‌هایی است که بیشترین تأثیرپذیری را از دانشگاه دارد.

مسئول دفتر نهاد دانشگاه‌های استان تأکید کرد: مردم این استان فرهنگی‌اند و دانشگاه کردستان دانشگاه معین، اثرگذار و الهام‌بخش است. رهبر معظم انقلاب نیز این استان را «استان فرهنگی»نامیدند و این مسئولیت ما را در استان دوچندان می‌کند.

وی با اشاره به ضرورت استمرار مسیر سازنده مسئولان پیشین گفت :در طول مدت خدمتم هیچ‌گاه در پی توجیه عملکرد یا تضعیف دیگران نبوده‌ام، چراکه توجیه، حماقت و تضعیف، خیانت است. هدف ما ادامه راه پرثمر گذشتگان و تکریم آنان است. از همه مسئولان پیشین نهاد، از جمله رؤسای سابق دانشگاه کردستان و همکارانشان، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

حجت‌الاسلام حاتمی همچنین از حمایت‌های صمیمانه استاندار، نماینده ولی‌فقیه در استان، مجموعه بسیج دانشجویی، اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها قدردانی کرد و افزود: ارتباط دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌های استان کردستان با بخش‌های مختلف اعم از بسیج دانشجویی، اساتید و کارکنان صمیمی و سازنده است. این همکاری مؤثر، نقطه قوت بزرگی برای جامعه دانشگاهی کردستان است.

وی در پایان مراسم، گفت: ما در کنار مسئول جدید نهاد خواهیم بود و با همکاری همه خانواده دانشگاهی استان، مسیر تعالی فکری، اخلاقی و فرهنگی دانشجویان را ادامه خواهیم داد. امیدوارم به حول و قوه الهی، دانشگاه کردستان همچنان مظهر عزت علمی و فرهنگی ایران اسلامی باشد.

یادآور می‌شود؛ در پایان این مراسم حجت‌الاسلام عابدین رستمی فه عنوان مسئول نهاد رهبری در دانشگاه کردستان و حجت‌الاسلام میدانچیان به عنوان مسئول نهاد دانشگاه پیام نور کردستان معرفی شدند.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha