
به گزارش ایکنا از کردستان، آرمان وطندوست، سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان امروز، 10 آذرماه در نشست برنامهریزی جشنواره سفره کوردی شب چله گفت: این جشنواره که با هدف ایجاد فضای شاد، سالم و خانوادگی و همچنین شناسایی استعدادهای برتر در هنر پخت غذاهای محلی در ایتان برگزار می شود، فرصتی برای نمایش ظرفیتهای غنی منطقه در حوزه خوراکهای سنتی و ترویج مشارکت مردمی در حفظ میراثفرهنگی است.
وی با اشاره به شرایط حضور در جشنواره افزود: شرکت در این برنامه برای عموم آزاد است و هر شرکتکننده باید یک سفره کامل ویژه شب چله شامل غذاها، دمنوشها، دسرها، خشکبار، خوشابها و سایر خوراکیهای مرتبط را ارائه دهد.
سرپرست معاون گردشگری کردستان با بیان اینکه پخت غذا باید توسط خود شرکتکننده انجام شده باشد و تکمیل فرم ثبتنام و پذیرش قوانین جشنواره الزامی است، اظهار کرد: اصالت غذایی، طعم و مزه، زیبایی بصری، تزئین و خلاقیت، شاخصهای اصلی داوری در این جشنواره خواهد بود.
وی یادآور شد: جوایز جشنواره در بخشهای بهترین سفره، خلاقانهترین ارائه و بهترین روایتگری اهدا میشود و همه شرکتکنندگان نیز لوح تقدیر و هدایایی دریافت خواهند کرد.
وطندوست در پایان گفت: بهرهگیری از ظرفیت بومگردیها و اقامتگاههای سنتی، بخشی از برنامه استان برای ارائه تجربهای اصیل از آیین یلدا به گردشگران است، رویکردی که با هدف حفظ، تقویت و معرفی فرهنگ و سنتهای بومی اجرا میشود.
انتهای پیام