علیاکبر ورمقانی گفت: کردستان در پنجمین سال میزبانی رسمی از زائران اربعین حسینی، پذیرای نیم میلیون زائر بود.
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، علیاکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان شامگاه، یکم شهریورماه در یکصدو چهلوهشتمین جلسه ستاد مرکزی اربعین که با حضور وبیناری استانهای هدف اربعین حسینی برگزار شد، گفت: حدود ۸۰ درصد از نیم میلیون زائر مهمان در کردستان، به سمت مرزهای مهران و خسروی رفتند و حدود ۱۱۷ هزار نفر نیز مرز باشماق مریوان را برای خروج از کشور به سمت کربلا انتخاب کردند.
وی مهمترین مشکل و دلیل عدم استقبال زوار از مرز باشماق را گرانی هزینه تردد در اقلیم کردستان عراق بیان کرد و افزود: متأسفانه وزیر ارتباطات به وعده خود برای تأمین خودرو و تردد رایگان زائران در اقلیم و همچنین رفع مشکل آنتندهی موبایل در مسیر سنندج - مریوان عمل نکرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان بیان کرد: کردستان آمادگی تأمین و ارسال اتوبوس برای تردد زائران در اقلیم را داشت اما به دلیل مخالفت مسئولان اقلیم این امر محقق نشد که امیدواریم در سالهای آینده با حل این مشکل، مرز باشماق میزبان زائران بیشتری شود.
وی ضمن تبریک هفته وحدت و هفته دولت از اعصای ستاد نرکزی و ستادهای استانی اربعین دعوت کرد تا در تاریخ ۶ شهریورماه در جشن بزرگ میهمانی امت احمد در سنندج حضور یابند.