کد خبر: 1370790
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

دوره‌‌‌‌‌ آموزشی «آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی» در مریوان برگزار شد

گروه اندیشه: دوره‌‌‌‌‌ آموزش تخصصی «آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی» با حضور 60 نفر از معلمان و مربیان پرورشی در محل سالن اجتماعات دبیرستان کارو دانش عصمت شهرستان مریوان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام امیر کاوه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مریوان امروز، 15 بهمن در دوره آموزشی «آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی» اظهار کرد: در شرایط کنونی جامعه معلمان باید دانش‌آموزان را از خطرات عقاید باطله و انحرافی این فرقه ضاله آگاه سازند.
وی با اشاره به اینکه نخستین اختلاف اساسى، مسئله امامت و جانشینى پیامبر(ص) بود که امت اسلام را به دو گروه شیعه و سنى تقسیم کرد، افزود: مسئله ایمان و کفر فاسق دومین اختلاف بود که در شکل‌گیرى خوارج، مرجئه و معتزله بین اهل سنت مؤثر واقع شد و اختلاف روش‌ها به‌ویژه از جهت عقل‌‌گروى و نص‌گروى نیز در پیدایش برخى از فرقه‌ها همچون اهل‌الحدیث، اشاعره و معتزله تأثیر داشت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مریوان اعلام کرد: فرق و مذاهب یکى از دانش‌هاى دیرین و دیرپاى اسلامى است که از همان سده‌هاى نخستین اسلامى پا گرفته و همچنان مورد توجه اندیشمندان اسلامى است.
وی با اشاره به اینکه یکى از عوامل پویایى و پایندگى این علم، پیوند نزدیک آن با حیات دینى و فرهنگى جامعه اسلامى است، افزود: پس از رحلت پیامبر(ص) میان امت وى اختلاف‌نظرها و منازعات اعتقادى رخ داد و این منازعات در نهایت به پیدایش فرقه‌های گوناگون انجامید.
حجت‌الاسلام کاوه اعلام کرد: این مذاهب همگى به خدا و نبوت پیامبر اسلام(ص) اعتقاد داشتند و قرآن و احادیث نبوى را مى‌پذیرفتند و عقاید و احکام ضرورى همچون معاد، فرشتگان، نماز و روزه را قبول داشتند، اما در پاره‌اى عقاید دیگر با یکدیگر اختلاف داشتند و همین اختلاف‌ها موجب پیدایش فرقه‌هایى بین امت اسلام شد.
وی با تأکید بر خطر ترویج و نشر عقاید انحرافی وهابیت، این گروه را فرقه‌ای ساختگی از سوی استعمارگران برای اختلاف و تفرقه‌افکنی دانست که باید با هوشیاری آحاد مردم جامعه به‌ویژه معلمان و فرهنگیان بعنوان مؤثرترین قشر تأثیرگذار برای مقابله با آن برنامه‌ریزی کرد.

captcha