کد خبر: 3455486
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲

برگزاری گفتمان دینی در مناطق حاشیه شهر منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز گفت: توجه به مناطق حاشیه شهر در برگزاری گفتمان‌های دینی منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام مهدی فرزی، معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در استان کردستان روز گذشته، 30 آبان ماه در جلسه نقد و بررسی و برنامه‌ریزی گفتمان‌های دینی سال 94، اظهار کرد: نباید گفتمان‌های دینی را فقط در مدارس خاص و داخل شهر برگزار کنیم بلکه امروزه حاشیه شهرها بیشتر در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند و باید نگاه را به سمت این مناطق نیز هدایت کرد.
وی افزود: مقام معظم رهبری سال 88 در سفر تاریخی خود به سنندج اولویت مهم را توجه به تقریب مذاهب بیان کردند و فرمودند مسئله عمده جوانان و نوجوانان این است که آیا به سمت تقریب می‌رویم یا نه، بنابراین باید در این زمینه نیز کار شود و جوانان را آگاه کرد.
وی استفاده از ظرفیت مبلغان سنی و شیعه را متذکر شد و عنوان کرد: استفاده از توان روحانیون و ماموستاها در کنار هم می‌تواند دانش‌‌آموزان مدارس را در رسیدن به پاسخ سؤالاتشان بیشتر کمک کند.
معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان بیان کرد: استفاده از مربیان و اساتید بانو برای مدارس دخترانه و استفاده از اساتید مرد برای مدارس پسرانه نیز می‌تواند مثمر ثمرتر باشد و زودتر به نتیجه برسد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: در کنار مبلغین و اساتیدی که مبلغ دینی هستند استفاده از اساتیدی در حوزه دیگر همچون روانشناس یا استاد علوم اجتماعی می‌تواند در پاسخگویی به سؤالات دانش‌آموزان کمک مؤثری باشد.
جمال ارشدی اضافه کرد: باید هدف و شاخص‌ها در برگزاری گفتمان‌های دینی مشخص کرد و به خوبی بتوانیم نیاز دانش‌آموزان را از طریق ظرفیت گفتمان‌های دینی پاسخگو باشیم.
وی تأکید کرد: تمامی مطالب و مفاهیمی که در گفتمان‌های دینی استفاده و ارائه می‌شود باید متناسب با سن و جنس دانش‌آموزان باشد تا خود دانش‌آموز از این ظرفیت و کلاس آموزشی استقبال کند.
آرام عباسی، کارشناس گفتمان‌های دینی تبلیغات اسلامی شهرستان مریوان نیز در این جلسه گفت: گفتمان‌ دینی از طرح‌های درخشان تبلیغات اسلامی کردستان به شمار می‌رود و آنچه امروز به عنوان یک گفتمان دینی از آن یاد می‌شود یک حرکت منسجم و یکپارچه است که براساس نگرش و دانش و بینش امروزی طراحی شده است.
وی با اشاره به اینکه نقاط قوت و ضعف باید در اجرای این طرح مشخص شوند و برای رفع نقاط ضعف راهکارهای لازم ارائه شود، افزود: برای مقابله با تهاجم فرهنگی بی‌شک گفتمان‌های دینی حرکتی مؤثر است و مسئولان نباید نسبت به این موضوع مهم بی‌تفاوت باشند.
کارشناس گفتمان‌های دینی تبلیغات اسلامی شهرستان مریوان با اشار ه به اینکه با اجرای گفتمان دینی می‌توان پا به دنیای درونی جوانان گذاشت، یادآور شد: علاوه بر این مهم با دغدغه‌های جوانان بهتر می‌توان آشنا شد.

captcha