کد خبر: 3524206
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷

برگزاری کارگاه «آسیب‌شناسی فرهنگی ارتباطات نوین» در کردستان

گروه اندیشه: کارگاه آموزشی «آسیب‌شناسی فرهنگی ارتباطات نوین» ویژه کارکنان جهاددانشگاهی فردا، یکم شهریورماه در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی استان کردستان برگزار می‌شود.

اعظم شریفیان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از برگزاری کارگاه آموزشی «آسیب‌شناسی فرهنگی ارتباطات نوین» ویژه کارکنان جهاددانشگاهی در روز یکم شهریورماه در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی استان کردستان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه آموزشی با حضور استاد اکبر ولدبیگی، یکی از اساتید دانشگاه های استان برگزار می شود، افزود: با توجه به اینکه ما در عصر ارتباطات بوده و بیشترین اوقات فراغت خود را در این فضا طی می‌کنیم و کمتر با آسیب‌های آن آشنایی داریم، لذا آسیب‌شناسی فرهنگی ارتباطات نوین جزء خلاءهای فرهنگی است.

شریفیان عنوان کرد: آشنایی بیشتر کارکنان جهاددانشگاهی با اصول، مدل‌ها و شیوه‌های ارتباطی در جامعه و محل کار با تأکید بر جنبه‌های کاربردی و اهمیت روز افزون آن هدف اصلی از برگزاری این کارگاه آموزشی است.

وی یادآور شد: ارتباطات نوین و تفاوت کیفی آن با جبنه‌های اجتماعی - فرهنگی ارتباطات گذشته، مشخصه‌های دنیای نوین و کیفیت روابط شکل گرفته دنیای مدرن، رسانه‌ها و زیستن در دنیای مجازی، اما و اگرهای ماهواره، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی فراگیر و درحال رشد، روابط انسانی در حال زوال در همه سطوح(اجتماعی، خانوادگی و فردی)، تهدیدها و فرصت‌های ارتباطی در جهان اطلاعاتی و ارتباطی از مطالب اصلی این کارگاه آموزشی است.

captcha